Neden herşeye gülüyorsun kardeşim açıklar mısın ? ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seviyorum seni sekoNeden herşeye gülüyorsun kardeşim açıklar mısın ? ?
Bende seni kanka peki öylr olsun ?Seviyorum seni seko
Ay başı serkan fazla zorlama istersen havada 50 derece zaten ??SPONSOR OLMAK İSTEYEN YOK MU YA ROLL YAPALIM ?
Of of ??Ay başı serkan fazla zorlama istersen havada 50 derece zaten ??
Hayirdi la@WustelerK aga bizde devrettik ama ödül çıkmamıştı çekilişten
Biraz agir olun ya@WustelerK aga bizde devrettik ama ödül çıkmamıştı çekilişten
Hangi konuda O gece baskasına 100 attım yoksa arkadaşa atardım biliyosunBiraz agir olun ya
Oo sen yaşıyonmu zalimin oğlu iştemisin@WustelerK ben yardim etmek istemistim cekiliste de cikmadim ama devir sana diye yazmistim beklentim yok onuda belirteyim kanka sirf sormussun konu kilit yemis yeni gordum o yuzden soylemek istedim 1 kurusta beklentim yok almamda.
boşver 12k çekmiş görmüyomu forumu@WustelerK ben yardim etmek istemistim cekiliste de cikmadim ama devir sana diye yazmistim beklentim yok onuda belirteyim kanka sirf sormussun konu kilit yemis yeni gordum o yuzden soylemek istedim 1 kurusta beklentim yok almamda.
Yaw bise dicem alinacaksin susayim en iyisiHangi konuda O gece baskasına 100 attım yoksa arkadaşa atardım biliyosun
aksam gidicem kanka valla bu aralar yoruluyorum suan fazla giremiyorumOo sen yaşıyonmu zalimin oğlu iştemisin
Niye alınıyım dayı söyle sıkıntı yok, arkadaş yazmışki o gün bana yardım etmeye calısanlar ulaşsın demiş konu kapalı buraya etiketledik kötü mü ettikYaw bise dicem alinacaksin susayim en iyisi
Sabah akşam iştesin *** ??aksam gidicem kanka valla bu aralar yoruluyorum suan fazla giremiyorum
AynenNiye alınıyım dayı söyle sıkıntı yok, arkadaş yazmışki o gün bana yardım etmeye calısanlar ulaşsın demiş konu kapalı buraya etiketledik kötü mü ettik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!