Hani bugun cok yuklu para geliodu yalanci400 ü hemen borca yatırdım kalanla acicam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hani bugun cok yuklu para geliodu yalanci400 ü hemen borca yatırdım kalanla acicam
yok cevonun durum iyi olsa salar o daha bana bişey salmadı ama @Cevik42Vay be herkes cımrılesmıs ?
Valla kim dogru kim yalan cozemiyom artikVay be herkes cımrılesmıs ?
Aynen öyle dayı düşünce anlıyor insan ?Valla kim dogru kim yalan cozemiyom artik
Dusme meselesi degil seviye dibe vurmus durumdaAynen öyle dayı düşünce anlıyor insan ?
Haklısın dayım ne diyeyim elbet bir günDusme meselesi degil seviye dibe vurmus durumda
Pasam 3 kurus icin donen hikaye gorunce utaniom ciddenHaklısın dayım ne diyeyim elbet bir gün
ah dayı ah nolacak bu ınsanlıgın haliPasam 3 kurus icin donen hikaye gorunce utaniom cidden
Dayı para böyle bişey işte 3-4 k vurunca harcıcak yer bulamazsın bazende 10 liran olmaz sigara alamazsın çok yaşadım önemlı olan kendını bozmamakPasam 3 kurus icin donen hikaye gorunce utaniom cidden
@WustelerKDayı para böyle bişey işte 3-4 k vurunca harcıcak yer bulamazsın bazende 10 liran olmaz sigara alamazsın çok yaşadım önemlı olan kendını bozmamak
Canını sıkma khont para bıtınce herkese yazmaya başlar raat ol
Bak az once yazmis dayiya hergun para vermekten yoruldum die 200 tl yi alana kadar canim cikti oda bi arkadas yardimci oldu da aldimCanını sıkma khont para bıtınce herkese yazmaya başlar raat ol
Oda guzelISPARTADA YANMAYA BAŞLADI ***
Bidaha vermessın biter dayıBak az once yazmis dayiya hergun para vermekten yoruldum die 200 tl yi alana kadar canim cikti oda bi arkadas yardimci oldu da aldim
olabilirUlan gamesnen08 Dolapdereli Çevo @WustelerK
Ni len para?Ulan gamesnen08 Dolapdereli Çevo @WustelerK
Ona dukkan acik hep severim ibineyi?Bidaha vermessın biter dayı
Para nerdeUlan gamesnen08 Dolapdereli Çevo @WustelerK
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!