Para vermek isteyen her cesit ulasir furkannn fazla uzatmaNiye alınıyım dayı söyle sıkıntı yok, arkadaş yazmışki o gün bana yardım etmeye calısanlar ulaşsın demiş konu kapalı buraya etiketledik kötü mü ettik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Para vermek isteyen her cesit ulasir furkannn fazla uzatmaNiye alınıyım dayı söyle sıkıntı yok, arkadaş yazmışki o gün bana yardım etmeye calısanlar ulaşsın demiş konu kapalı buraya etiketledik kötü mü ettik
ben para icin demedim kanka sirf sormus ondan dolayi dedim versede almam yardim karsiliksiz olur ki devir etmiştim bana cikmamisti o gun ama niyetimiz belliydi onu soylemek istedimboşver 12k çekmiş görmüyomu forumu
Aynen dayım haklı ?Para vermek isteyen her cesit ulasir furkannn fazla uzatma
dayı beni bi sen anlıyon sende yanlış anlıyon neysePara vermek isteyen her cesit ulasir furkannn fazla uzatma
ekmek kazanmak zor gardasimSabah akşam iştesin *** ??
Biseyler var sendePara vermek isteyen her cesit ulasir furkannn fazla uzatma
Ne olacak len neyse onu diom zirto?Biseyler var sende
Ya tamam onu bilemem ona karışmam da piskoljik olarak var bişeyNe olacak len neyse onu diom zirto?
Neyse sigara icicem konuscaz senleYa tamam onu bilemem ona karışmam da piskoljik olarak var bişey
@WustelerK bana bişe gelmedi@WustelerK para geldı kesene bereket Allah razı olsun @CaptainJackSparrow emegıne saglık cok saol
Seko kanka yapma@WustelerK bana bişe gelmedi
Dayı sevdiği adama takılırdayı beni bi sen anlıyon sende yanlış anlıyon neyse
yavas gel cevo450 TL ödülüm geldi kesene bereket wustelerk.
Roll aç o zaman **450 TL ödülüm geldi kesene bereket wustelerk.
50 si bnm ?450 TL ödülüm geldi kesene bereket wustelerk.
zaten 50si var50 si bnm ?
Vay be herkes cımrılesmıs ?zaten 50si var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!