Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Duramazsin yeni bir rol daha açarsın ???300e ulaşıldı çekelim en azından işlerimi göreyim 60 borç aldığım kişiye 70 telefon faturası 80₺ dağıtım 110 kalıyor oda bana sigara parası olur artık ne yapalım maaş yatana kadar
Kanka bizimle paylaşmayı düşünmen bile yeterBöyle az kazançlı rol olsun istemezdim ama ödemelerimi halletmem lazım kusura bakmayın arkadaşlar
Abi şu ödemeleri halledeyim kafam rahat olsun daDuramazsin yeni bir rol daha açarsın ???
Hayirli olsun once borclarini ode en onemlisi o .sakin baska yere yatirip katlarim deme zaten her mac mucizeydi .sansimiz yavee gitti gerisi onemli degil..Böyle az kazançlı rol olsun istemezdim ama ödemelerimi halletmem lazım kusura bakmayın arkadaşlar
Ne kusuru bro. Ödemeler daha önemli geciktirme yaparsan daha kotu olur. Bu halde bile odul dagitman ne kadar adam oldugunu gosteriyor. Sagolasin kesene bereketBöyle az kazançlı rol olsun istemezdim ama ödemelerimi halletmem lazım kusura bakmayın arkadaşlar
Katarlimisin ?Kanka bizimle paylaşmayı düşünmen bile yeter
Düşünmen yeter kesene bereketBöyle az kazançlı rol olsun istemezdim ama ödemelerimi halletmem lazım kusura bakmayın arkadaşlar
Fotoğrafında da katarlı birisi var mke. fakir katarlı mı yoksa@Palaa olmadigini biliyorum da niki arapta ondan dedim
Katar li ne gezsin burada adamlar yüzme havuzun da para içinde yuzuyorlar ???Katarlimisin ?
Yok beaKatarlimisin ?
Bilmiyorum vallaPayfixten iş banka para geçmi geçiyor
Payfix zaten minimum 27 olmasi gerek 20 olmaz yaniPayfixten 20 atmayım işinize yaramaz dedim iş banktan paraya da atayım 20₺ olarak ama bankama geçmedi para
O yüzden dedim işinize yaramaz diye destğee bağlandım bakalımPayfix zaten minimum 27 olmasi gerek 20 olmaz yani
5dk dır desteği bekliyoruzO yüzden dedim işinize yaramaz diye destğee bağlandım bakalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!