İkramda bulunuyoruz bunu herkes bilir. Ama iki kere ikram istenmez bunun da bilinmesi lazım
Sana da mı dm atıyorlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İkramda bulunuyoruz bunu herkes bilir. Ama iki kere ikram istenmez bunun da bilinmesi lazım
Olum ilk önce müslüman ülkede yaşayıp Allaha sonra peygambere ağıza alınmıycak küfürler ediyosun sonra show peşinde koşuyosun Allah seni islah etsin tez zamanda ağzın yüzün kaysın a m k
Müslüman ülkesinde yaşıyosun nasıl olmaz Çingene seniÜlkenin dini olmaz, insanların olur sen ne cahil bir şeysin ya. Ülke namaz falan kılıyor mu bari?
Olum ilk önce müslüman ülkede yaşayıp Allaha sonra peygambere ağıza alınmıycak küfürler ediyosun sonra show peşinde koşuyosun Allah seni islah etsin tez zamanda ağzın yüzün kaysın a m k
engelliyorum seni xd falan yazışından belli cocuksun avel seniTürkiye Cumhuriyeti islam ülkesi değildir sadece çoğunluğu müslümandır ve laik bir ülkedir islam kanununa göre yönetilmez.
engelliyorum seni xd falan yazışından belli cocuksun avel seni
İlyas özele yazdım@tefocan4747 sende payfixim olduğu halde neden birdaha istiyorsun
Saat 7 gibi yollıcamİlyas özele yazdım
Bana msdSaat 7 gibi yollıcam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!