İyi tmm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi tmm
yazıyım telegramdan bakar şimdi@Cevik42 23 30 kadar bekler sonra yatarım parada vermem
kapatmış telegramı galiba veya k.adı değişmiş@Cevik42 23 30 kadar bekler sonra yatarım parada vermem
Gerek yokİşi vardır @Vortex yakın dostu ona ver foruma gelince verir o
hayatta almamİşi vardır @Vortex yakın dostu ona ver foruma gelince verir o
benden çnce davrandın?Gerek yok
Hadi ii geceler süre doldubenden çnce davrandın?
İşi vardır @Vortex yakın dostu ona ver foruma gelince verir o
Haklısın galibaForumdan dost olmaz kankam en fazla arkadaş olur o da çıkar ilişkisine bağlıdır.
hırlama lan ********Forumdan dost olmaz kankam en fazla arkadaş olur o da çıkar ilişkisine bağlıdır.
Forumda tanışıp 2 senedir telegramda konuştuğum arkadaşım var bi kaç tane çıkar ilişkiside yok aramızda düzgün adam bulmak zorForumdan dost olmaz kankam en fazla arkadaş olur o da çıkar ilişkisine bağlıdır.
Haklısın galiba
ne zaman emanet para aldıgını gördünde yazıyon sonra böyle yazıyon?Haklısın galiba
Forumda tanışıp 2 senedir telegramda konuştuğum arkadaşım var bi kaç tane çıkar ilişkiside yok aramızda düzgün adam bulmak zor
Dostum ne alaka senle ilgili birşey yazmadım ki qne zaman emanet para aldıgını gördünde yazıyon sonra böyle yazıyon?
Dostum ne alaka senle ilgili birşey yazmadım ki q
Olum ilk önce müslüman ülkede yaşayıp Allaha sonra peygambere ağıza alınmıycak küfürler ediyosun sonra show peşinde koşuyosun Allah seni islah etsin tez zamanda ağzın yüzün kaysın a m kÖzelden 3 ss atacam sana, muhatap olmaya değmez.
Olum ilk önce müslüman ülkede yaşayıp Allaha sonra peygambere ağıza alınmıycak küfürler ediyosun sonra show peşinde koşuyosun Allah seni islah etsin tez zamanda ağzın yüzün kaysın a m k
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!