Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Liste yapsa 1 i daha iyi olur ustaŞimdi genel sayfaya baktım. Bi arkadaşımıza dağıtım yapmış. O dağıtamda pay alanlar Burdaki dağıttımda pay alamaz. Kimler aldı bilmiyorum ama. Her zaman adaletli dağıtım olsun isterim. Kızmaca küsmece olmasın.
Bu isi en iyi sen yapmazmisin bence yaparsinListe yapsa 1 i daha iyi olur usta
Guzel bir davranis reis saygi duyulurŞimdi genel sayfaya baktım. Bi arkadaşımıza dağıtım yapmış. O dağıtamda pay alanlar Burdaki dağıttımda pay alamaz. Kimler aldı bilmiyorum ama. Her zaman adaletli dağıtım olsun isterim. Kızmaca küsmece olmasın.
Alordan kazandm hedefm burdanda almak
ben aldim.bol sansŞimdi genel sayfaya baktım. Bi arkadaşımıza dağıtım yapmış. O dağıtamda pay alanlar Burdaki dağıttımda pay alamaz. Kimler aldı bilmiyorum ama. Her zaman adaletli dağıtım olsun isterim. Kızmaca küsmece olmasın.
Tebrik ediyorumŞimdi genel sayfaya baktım. Bi arkadaşımıza dağıtım yapmış. O dağıtamda pay alanlar Burdaki dağıttımda pay alamaz. Kimler aldı bilmiyorum ama. Her zaman adaletli dağıtım olsun isterim. Kızmaca küsmece olmasın.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!