50 tl ödül alanlar pişman oldu aldığına ?Beyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
50 tl ödül alanlar pişman oldu aldığına ?Beyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
Ondada ödül alanlar katılmıycaksa manası kalmıyor o sheldon un dağıtımı farklı bu farklı sonuçta4 kişi 50 tl yapalım
470 kalır
170 kendime cekerim
300 le de roll yaparız herkes sahit olur
yaw güzel kardeşimOndada ödül alanlar katılmıycaksa manası kalmıyor o sheldon un dağıtımı farklı bu farklı sonuçta
Kardo benım bıldıgım bir kişi birden fazla ödül alabilir genel olarak şans meselesi bu ama size kalmış tabi ki yinede kural kuraldıryaw güzel kardeşim
ADAM dedi ki o konuda alan almasın
ROLL DE HERKES KATILABİLİR . forum icin roll ama dagıtım da katılamaz
Beyler benden bu kadar. Herkesin eline emeğine sağlık. Ödül alan arkadaşlar inş sizede şans getirir ödül parası. Liste dısı kalanlar kızmasın. Anlamayanlarında hakkı olsun. Herkese hayırlı ramazanlar
KARDEŞ para adamın sartı bu yoksa ben mal mıyım listeye yazmıyımKardo benım bıldıgım bir kişi birden fazla ödül alabilir genel olarak şans meselesi bu ama size kalmış tabi ki yinede kural kuraldır
Biliyorum bro dedım ya adam oyle ıstemıs kımsenın bişey demeye hakkı yokKARDEŞ para adamın sartı bu yoksa ben mal mıyım listeye yazmıyım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!