Matador o ismini degisti listeye yazmayalimYani ikiisde ayni kisimi diyorsun reis
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Matador o ismini degisti listeye yazmayalimYani ikiisde ayni kisimi diyorsun reis
Ödülünü aldı gitti arkadaş hesap benimKazananlarda el matador var bu arkadaş ismini değişmiş hesabı satın slmş serkandsn ama çekilişte el matador olarak çıktı
Diger tarafta kazanıyorsun burda yaptığın yanlış matador
Yok la destek veriodukYanda çıkan boşa takip etmesin pc ye geçer cikaririm listeden etkinlik şartı bu herkesin haberi olsun a
Yanda çıkan boşa takip etmesin pc ye geçer cikaririm listeden etkinlik şartı bu herkesin haberi olsun
Dolandırıcı birine vermiş serkan hesabı ???Eyvallag
Sen kimsin reis iste hesabini satmislar diyornherkes kime satti adamin kendi hesabı var zatenÖdülünü aldı gitti arkadaş hesap benim
Hesabını ben aldım Matadorun kendisinden ücret karşılığında ama almak istemiyorsanız problem değil benim içinDiger tarafta kazanıyorsun burda yaptığın yanlış matador
Serkan değil o hesabı satmş serkanda çözemedim olayıDiger tarafta kazanıyorsun burda yaptığın yanlış matador
diger etkinliklere katıl kardeş bundan sonra parasında değilim ama hesap al sat vsHesabını ben aldım Matadorun kendisinden ücret karşılığında ama almak istemiyorsanız problem değil benim için
Vereyimmi msç ?Kupon gelmiş. Nba kime oynayalım. 1 ceyrek
2 macta alt olur gibiKupon gelmiş. Nba kime oynayalım. 1 ceyrek
Bir önemi yok benim için al senin olsun ödüller güzel kardeşim nickinin hakkını veriyorsun cidden iyi geceler ?diger etkinliklere katıl kardeş bundan sonra parasında değilim ama hesap al sat vs
SONUCTA YAN TARAFTA ODÜL ALMIS BİR HESAP.
Orlando barem 53-54 se üst bence2 macta alt olur gibi
La ne alaka hesap satmak nedir mk ??? ücretlimi hesap açılıyor ??Serkan değil o hesabı satmş serkanda çözemedim olayı
BEN PİCLİGİNE BU NİCKİ KOYDUM BU FORUMDA EN FAZLA ODÜL DAGITAN 2.Cİ KİŞİ BENİMBir önemi yok benim için al senin olsun ödüller güzel kardeşim nickinin hakkını veriyorsun cidden iyi geceler ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!