İnşallah atarlar etkınlık sahıbınden cok lıstecının sesı cıkıyor o yuzden dedım ?İyide adam şartları değişti ? hem ben keyfi buradaydım ? csn sıkıntsı sahur beklydm ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah atarlar etkınlık sahıbınden cok lıstecının sesı cıkıyor o yuzden dedım ?İyide adam şartları değişti ? hem ben keyfi buradaydım ? csn sıkıntsı sahur beklydm ?
Ya takip etmeyenler :?TAKİP EDENLER BANA PAYFİX ATSINLAR
Edip ödül alanlarTAKİP EDENLER BANA PAYFİX ATSINLAR
Ohhh ne ala memleket?İyide adam şartları değişti ? hem ben keyfi buradaydım ? csn sıkıntsı sahur beklydm ?
ayarlıcamYa takip etmeyenler :?
-50 ver ?ayarlıcam
Diğer rolde midiger tarafta alan kazanamıcak Söyliyim de
Listeciye bıraktı çünkü şartları boyka adeletlidir ondan yana şüphen olmasnİnşallah atarlar etkınlık sahıbınden cok lıstecının sesı cıkıyor o yuzden dedım ?
Kanka atacak adam bulamazsin boule soyle sarti kaldirsindiger tarafta alan kazanamıcak Söyliyim de
Burda olan herkes aldı dıger taraftan altarnatifin yok bro ya 4 bolecen yada 10 kişiye verecen kasma ?diger tarafta alan kazanamıcak Söyliyim de
roll yaparımKanka atacak adam bulamazsin boule soyle sarti kaldirsin
adam bana böyle dediBurda olan herkes aldı dıger taraftan altarnatifin yok bro ya 4 bolecen yada 10 kişiye verecen kasma ?
diger tarafta alan kazanamıcak Söyliyim de
Eyvallah sağolasın reis375 tl TAKİP EDENLERE 3 KİSİYE ATTIM
Şansınız bol olsun kardeşim ?adam bana böyle dedi
ÖZELDEN SORDUM ALMA DEDİHerkese dedi ya en son ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!