Eeeyyyy@muhsinovi gel bura
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eeeyyyy@muhsinovi gel bura
yok kanka ne maaşı biz maaş vermeye çalışıyozGeçen müşterim pazartesi para sende dedi hafta bitti para gelmedi 100 lira için ben aramaya utanıyorum mk o arattırmaya utanmıyor en son cuma aradım birkaç güne gelecem dedi bakacaz artık borç değil bu iş yani. Sen müsait zaman diyon ucu açık onun haftaya da olur 2 güne de maaşın falan var mı?
yok kanka ne maaşı biz maaş vermeye çalışıyoz
aynen fukara patronO ne demek la patron musun?
herkes zugurt?Forumu yenilemekten kurudumm *** biri acil parayı vursun
TmmForumu yenilemekten kurudumm *** biri acil parayı vursun
30 payfixtefeci 100 tl yolkadi hetkes duysun yarin 225 atacam ona
oktefeci 100 tl yolkadi hetkes duysun yarin 225 atacam ona
borc alip borc verirmez30 payfix
saka yapmistim ciddiye almis zarari var die girdim bu ise zarar etsin istemem?30 payfix
Ne diyon dayisaka yapmistim ciddiye almis zarari var die girdim bu ise zarar etsin istemem?
ne dioasam odurNe diyon dayi
Dayi iyimisinne dioasam odur
evet bugunun yarini var adam benim yuzumden zararda yarin konusmaya yuzum olsun dimiDayi iyimisin
Ne diyon emmievet bugunun yarini var adam benim yuzumden zararda yarin konusmaya yuzum olsun dimi
len hersey parami. biraz ....lazimNe diyon emmi
Para dayi hersey parasiz kimse yuzune bakmaz bugun dayi emmi diyenler karsiliksiz selam vermez esin cocugun yuzune bakmaz parasiz adami arkadasindan tut ailesine tum cevresi sevmez parasiz adam bos adamdirlen hersey parami. biraz ....lazim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!