o zaman yolla ama yarin aksamGüzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
o zaman at 100 yarin 8 de 225Güzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
o zaman yolla ama yarin aksamGüzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
o zaman at 100 yarin 8 de 225Güzel şaka çekim talebi verdim, senin yüzünden kasayı bozdum.
sorma kanka napcam bilmiyorumSanayiye girerken 200 vermeyenin selamını bile almiyolar
tefo madem ole at 100 tl yarin aksam 8 de 225 sozum olsun lafimizi yemiyek2K olmaz da ne zaman dönersin?
la bini 3 bin yapacan krone bini dayı sadece işcilik 500 istiyolad ön 2 aksta gitti
şaka yapıyorum kanka sagolasın borç harç işine girmiyorum dün gece kaza yaptım durumlar kötü ne zaman desem yalan olur yani boş yere sözümüzü yemeyelim2K olmaz da ne zaman dönersin?
Adam belki 200e de razı olacak niye kendine faiz koyuyon hahahatefo madem ole at 100 tl yarin aksam 8 de 225 sozum olsun lafimizi yemiyek
madem zarar edion bole telafi edektefo madem ole at 100 tl yarin aksam 8 de 225 sozum olsun lafimizi yemiyek
hani bin nerde dün ne var ne yok erittikla bini 3 bin yapacan kro
Vahahahahaha adam en son şakanıza başlıcak ama ajahahahahşaka yapıyorum kanka sagolasın borç harç işine girmiyorum dün gece kaza yaptım durumlar kötü ne zaman desem yalan olur yani boş yere sözümüzü yemeyelim
Payfix saliyorumtefo madem ole at 100 tl yarin aksam 8 de 225 sozum olsun lafimizi yemiyek
madem zarari var ayip olurAdam belki 200e de razı olacak niye kendine faiz koyuyon hahaha
tefo madem ole at 100 tl yarin aksam 8 de 225 sozum olsun lafimizi yemiyek
kanka yarın dessm veremesem mahçup olucam gerek varmıVahahahahaha adam en son şakanıza başlıcak ama ajahahahah
payfix var loAt papara.
şaka yapıyorum kanka sagolasın borç harç işine girmiyorum dün gece kaza yaptım durumlar kötü ne zaman desem yalan olur yani boş yere sözümüzü yemeyelim
Bana atsin siteye atmicanmi zatenpayfix var lo
payfix var lo
yok atmicamBana atsin siteye atmicanmi zaten
Ozman bbyok atmicam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!