Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybetti #Rooster / 4 Kişi 30 TL Payfix

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aşkımız değil gruplara, değil başkanlara, sadece armaya.
Ali-Koc-Aciklama1.jpg

KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE :d

BENİM icin kimin ne olduğu önemsiz FENERBAHÇE peşindeyim bunu gayet iyi biliyorsun ama senin grup haala peşinde bizim gruba zamanında olanlar sizede olacak takım kötü giderse .

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Güçlü tribün, güçlü yönetim, güçlü Fenerbahçe.
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÜNLERİME DOĞMAM GEREKLERLE Mİ GÜCLÜ TRÜBÜN OLUYOR ? YENİKKEN BU BESTEYE GİRİLMEZ BİZ BU TRÜBÜNLERİ BİLİYORUZ 2 MİZDE ESKİ GFB YOK GFB NİN TRÜBÜNCÜLÜĞÜNÜ DÜŞMAN DA OLSAK EN ÇOK BEGENENLERDEN BİRİYİM AMA BİTİK SON YILLARDA SOKAKTAN TOPLAMA ADAMLARLA BESTE BİLMEYEN ADAMLARLA TRÜBÜN YAPILMAZ.

mutu55

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÜNLERİME DOĞMAM GEREKLERLE Mİ GÜCLÜ TRÜBÜN OLUYOR ? YENİKKEN BU BESTEYE GİRİLMEZ BİZ BU TRÜBÜNLERİ BİLİYORUZ 2 MİZDE ESKİ GFB YOK GFB NİN TRÜBÜNCÜLÜĞÜNÜ DÜŞMAN DA OLSAK EN ÇOK BEGENENLERDEN BİRİYİM AMA BİTİK SON YILLARDA SOKAKTAN TOPLAMA ADAMLARLA BESTE BİLMEYEN ADAMLARLA TRÜBÜN YAPILMAZ.

Olum o bestede ben tribünden inmiş adamım. 7 maç protesto ettim, okul açığa gitmedim sırf bu muhabbet için. Sen bana ne anlatıyorsun :D

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Biri Fenerbahçe için 20 senesini vermiş herkes fetoye sakso çekerken Fenerbahçe'yi yedirmemis bunun sonucunda hapis yatmıs birisi ise yalı çocuğu aziz yıldırımın tek tassagi ile Ali Koç'u tartıya koy aziz yıldırımin ki ağır basar

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Güçlü tribün, güçlü yönetim, güçlü Fenerbahçe.
Güclü yönetime de cevap veriyim

GECEN SENE EN AZ 12 PUANIMIZ CALINIRKEN NERDEYDİ GÜCLÜ YÖNETİM ? YOKTU YADA SENLE DOSTDUK EFES BİZİ PERİŞAN EDERKEN NEYDİ SENDE DEDİN HESAP VERMELİLER ! GÜCLÜ YÖNETİM GS İLE Mİ DOST OLUR YADA HAKEMLER HATA YAPMAZ MI DER? YOKSA

Yoksa böyle mi oluyor sayın @mutu55

mutu55

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

GECEN SENE EN AZ 12 PUANIMIZ CALINIRKEN NERDEYDİ GÜCLÜ YÖNETİM ? YOKTU YADA SENLE DOSTDUK EFES BİZİ PERİŞAN EDERKEN NEYDİ SENDE DEDİN HESAP VERMELİLER ! GÜCLÜ YÖNETİM GS İLE Mİ DOST OLUR YADA HAKEMLER HATA YAPMAZ MI DER? YOKSA

Maçım başladı. Sonra devam.

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olum o bestede ben tribünden inmiş adamım. 7 maç protesto ettim, okul açığa gitmedim sırf bu muhabbet için. Sen bana ne anlatıyorsun :D
BEN GÜCLÜ TRÜBÜN kelime ne söyledim sen bile bırakmıssın haala aynı devam ke ic sahada trübün olmuyor ciddiyim.

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

20 sene de 4 sampıyonluk son dk kaçan 2 sampıyonluk stadı yakan taraftar şampıyon olan hocaları kovmak

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
20 sene de 4 sampıyonluk son dk kaçan 2 sampıyonluk stadı yakan taraftar şampıyon olan hocaları kovmak
3 şampiyonluk kactı 2 değil sampiyonluk da 6 4 değil FENERBAHÇE icin ne gerekirse yapmıstır adamın klübü ne kadar büyüttüğü ortada tesisler vs cok hakkını yediler .

Amatör branslarda avrupa sampiyonlugu .

Kumpas olmasaydı FENERBAHÇE şimdi çok çok büyürdü ama kumpas. bu gs ye bjk ye yapılsa su an amatörlerdeydiler

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
3 şampiyonluk kactı 2 değil sampiyonluk da 6 4 değil FENERBAHÇE icin ne gerekirse yapmıstır adamın klübü ne kadar büyüttüğü ortada tesisler vs cok hakkını yediler .

Amatör branslarda avrupa sampiyonlugu .

Kumpas olmasaydı FENERBAHÇE şimdi çok çok büyürdü ama kumpas. bu gs ye bjk ye yapılsa su an amatörlerdeydiler
Kumpas mı haha :) fetoye yıktılar herşeyı devlet gıbı :D korcanın yedıgı gol hafızalarda neyse kımse benım takımım şike yaptı ya da ben hırsızım ben çaldım demez ben mesela nasıl kabul edıyorum en cok hakemlerden gs karlı cıktı sizin de kabul etmenız gereken fenerbaçhe o dönem şike yapmıştı o dönem dıyorum bu da belgelı ş ligine alınmadınız suçsuz olsanız seneye de alınırdınız yıne alınmadınız neyse.) herks haklı sende haklısın reis adam kulubun anasını belledı ama yenısı de başarısız olunca en azından ses cıkaran başkan ı arıyor gözlerınız

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kumpas mı haha :) fetoye yıktılar herşeyı devlet gıbı :D korcanın yedıgı gol hafızalarda neyse kımse benım takımım şike yaptı ya da ben hırsızım ben çaldım demez ben mesela nasıl kabul edıyorum en cok hakemlerden gs karlı cıktı sizin de kabul etmenız gereken fenerbaçhe o dönem şike yapmıştı o dönem dıyorum bu da belgelı ş ligine alınmadınız suçsuz olsanız seneye de alınırdınız yıne alınmadınız neyse.) herks haklı sende haklısın reis adam kulubun anasını belledı ama yenısı de başarısız olunca en azından ses cıkaran başkan ı arıyor gözlerınız
FENERBAHÇE nin ismini doğru yaz.

ŞİKE DENİNCE BÖYLE GÖRÜNTÜMÜZ YOK BİZİM HADİ KENDİNE İYİ BAK TOTEMİNİ YAP.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap