Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
mac oncesı aIdıydım dost canIı oynasam oynamazdım aceIe ettım sagIık oIsun yabacıya gıtmedı dostumBiz bu işin ithalatını, ihracatını hatta imalatını yapıyoz @gomez ? Kanka geçmiş olsun belliydi ama bu maç ?
Bende maç öncesi aldım kanka tallares maçıyla kombine yaptımmac oncesı aIdıydım dost canIı oynasam oynamazdım aceIe ettım sagIık oIsun yabacıya gıtmedı dostum
vaIIa sevındım dost yabancıya gıtmedıBende maç öncesi aldım kanka tallares maçıyla kombine yaptım
Biz bu işin ithalatını, ihracatını hatta imalatını yapıyoz @gomez ? Kanka geçmiş olsun belliydi ama bu maç ?
@Messi06
PAYFİXLER BANA TEBRİKLER
eIının ayarı yok hem kuponu yak hem burda cıkma asıI bana atman Iazım ben oynadım dıye ust oIdu
PAYFİXLER BANA TEBRİKLER
Sana harbiden hiç çıkmıyo be nick değiştir bak işe yarar.eIının ayarı yok hem kuponu yak hem burda cıkma asıI bana atman Iazım ben oynadım dıye ust oIdu
Yine çıkmamış mke bize ne zaman çıkacak acaba
PAYFİXLER BANA TEBRİKLER
atmayan varsa atabıIırsın bana sende bır sorun var sen yapmadıgın zamanIar geIıyorSana harbiden hiç çıkmıyo be nick değiştir bak işe yarar.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!