Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Harbıden mke kupon cıkar hmn ???@EL MATADOR şansına ittiriyim
Senle işim bitti sözünü tutmayan la işim olmazSus lan paramı ver
rexar calısmıyorum kac aydır ıssızım bos oldugumdan formda takılıyorum can sıkıntısı roller keyıflı oluyor zaman gecıyor yanı ama tamam sen haklısınDayı gelir kapın değilse neden roll dağıtım bonuslara katılıyorsun ne farkı var sen 2 foruma giriyon o adam 10 foruma
Adımı alma lan bak dalganaDayı gelir kapın değilse neden roll dağıtım bonuslara katılıyorsun ne farkı var sen 2 foruma giriyon o adam 10 foruma
Sırtımızdan bı kere ındırdık ya söversintabi ryv samu yolun açık olsun kardesımSenle işim bitti sözünü tutmayan la işim olmaz
E abi aynı işte aynı farklı bişi demiyoruzrexar calısmıyorum kac aydır ıssızım bos oldugumdan formda takılıyorum can sıkıntısı roller keyıflı oluyor zaman gecıyor yanı ama tamam sen haklısın
Kes lanAdımı alma lan bak dalgana
Boş yapma sende avukatsin herhsldeKes lan
bize 3 ü n 1 i çıkmış yine @Vortex su çekilişleri sen yapsan yahuBurdan çıkan gitsin loto oynasın ?
KesBoş yapma sende avukatsin herhslde
Senin adını alan kim la kamil bilmediği işe yorum yapan adamla ne tartışacam zatenAdımı alma lan bak dalgana
Söz namustur oki yapamacan söz verme oyalama MKESırtımızdan bı kere ındırdık ya söversintabi ryv samu yolun açık olsun kardesım
Payfix mi atacak kesintiler var kalanı dönerim@Rexar tamam sana bıse dıcem sımdı odulu sana atsa paparadan donermısın bana
tamam kacpara kesıyor 22 23 atsanda olurPayfix mi atacak kesintiler var kalanı dönerim
Yav boş yapma devam et
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!