Neden özellikle obize 3 ü n 1 i çıkmış yine @Vortex su çekilişleri sen yapsan yahu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Neden özellikle obize 3 ü n 1 i çıkmış yine @Vortex su çekilişleri sen yapsan yahu
evet 40 çekilişte 1 kereYalan söyleme 1 kere çıktın
Peki ya ben??Yalan söyleme 1 kere çıktın
Bi 50 krş atsam şuan yere neler olurARKADASLAR NE OLURSA OLSUN ÜÇ KURUŞ İÇİN KARAKTERİNİZDEN ÖDÜN VERMEYİNNNN.!
ula rexar atsana maclar kacı yetısek daldın geneNeden özellikle o
Ortalıgı fitilleme tanımam etmem çektigim çekilişlerde 3-4 kere çıktı ondan diyorNeden özellikle o
Sen hiç çıkmamış olabilirsinPeki ya ben??
????Sen hiç çıkmamış olabilirsin
@Rooster vortex ile forumda en çok takılanlar olarak açlık grevi başlatıyoruzroosterin çekilişlerde hiç çıkamıyorum ne hikmetse
Vorti baba ekranı bile kırpmıyor çekilişi yaptımı direk atıyor Vorti baba candır bize çıkartmiyor ama olsunOrtalıgı fitilleme tanımam etmem çektigim çekilişlerde 3-4 kere çıktı ondan diyor
Attım zatenula rexar atsana maclar kacı yetısek daldın gene
tamam ozelden attım sana papara tesekur ederım sanada @Rooster kesene bereketAttım zaten
Şuan mikser tuşuna bastım sıkılıyorumOrtalıgı fitilleme tanımam etmem çektigim çekilişlerde 3-4 kere çıktı ondan diyor
beni pas geç param yok zaten sinir hat safhadaŞuan mikser tuşuna bastım sıkılıyorum
@muhsinovi sana ne oldu boyle cekılıslerde cıkmaz oldun nazar degdı kendını bır okuttur uflettırDilenci kardeşlerim gelin toplanalım belki çökebiliriz
kanka neyse o bende valla 1 çekilişi 2 defa çektiysem bi kere ne olayımVorti baba ekranı bile kırpmıyor çekilişi yaptımı direk atıyor Vorti baba candır bize çıkartmiyor ama olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!