R
Rooster
Ziyaretçi
Yok hayır aklımda biri var o başarılı olursa başkasına geçicek o da başarılı olursa yine başkasına geçicek. Bi döngüye girersek herkes paralanırÇekilişle mi vereceksin rolling muro dostum ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok hayır aklımda biri var o başarılı olursa başkasına geçicek o da başarılı olursa yine başkasına geçicek. Bi döngüye girersek herkes paralanırÇekilişle mi vereceksin rolling muro dostum ?
En sevdiğim tamam kanka ?@JOHN WİCK PARABELLUM ortak olalım mı 15 15 kirisiriz ??
Bol sans ke14:05'e KADAR BEĞENENLER 2 KİŞİ 30 ÇEKELİM ŞANS OLSUN ?
LİSTE BENDE ?
Yapsın tabi ?Birazdan da süpriz bi isme sponsor olayım da rolling yapsın
Hey maşallah heyecanla bekliyoruz dostumYok hayır aklımda biri var o başarılı olursa başkasına geçicek o da başarılı olursa yine başkasına geçicek. Bi döngüye girersek herkes paralanır
allahina kurban14:05'e KADAR BEĞENENLER 2 KİŞİ 30 ÇEKELİM ŞANS OLSUN ?
LİSTE BENDE ?
kesene bereket14:05'e KADAR BEĞENENLER 2 KİŞİ 30 ÇEKELİM ŞANS OLSUN ?
LİSTE BENDE ?
o kisi ben olabilirim rollerim basarilidir ben sporcunun zeki cevik ayni zamanda ahlakli olaniyim ?Yok hayır aklımda biri var o başarılı olursa başkasına geçicek o da başarılı olursa yine başkasına geçicek. Bi döngüye girersek herkes paralanır
Sürpriz bir isimse benim ozmanBirazdan da süpriz bi isme sponsor olayım da rolling yapsın
Yetiştim kesenise bereket14:05'e KADAR BEĞENENLER 2 KİŞİ 30 ÇEKELİM ŞANS OLSUN ?
LİSTE BENDE ?
Sen bak az isim var kazanırsak yazarsın banaEn sevdiğim tamam kanka ?
Bereket kesene ?14:05'e KADAR BEĞENENLER 2 KİŞİ 30 ÇEKELİM ŞANS OLSUN ?
LİSTE BENDE ?
@muhsinovi 1.02 ganyanSizce sürpriz isim kim
Aquaman 1.70
Muric81 1.30
Haydar dümen 8.50
14:05'e KADAR BEĞENENLER 2 KİŞİ 30 ÇEKELİM ŞANS OLSUN ?
LİSTE BENDE ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!