Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç affetmem diyorsun yakaladimmi duduklerim ?@kadircan4747 hesaba girme ben oynadım
14 14.5efes kac olmus kardo
Eskiler tanır yeniler örnek alır - Zaza Dayı ?Rooster hiç yabancı gelmiyor nickin ya
15 tuborg 15 carlsberg 15 standart ama zam gelecek tekrar diyular 1-2 ayaefes kac olmus kardo
Hiç sorma amke 4 tanesi 3 liraydı zamanında paketli ??bira da icilmez olmus mke
incir boğması iç knk pet 25lira olmus ama yamultuyor sağlambira da icilmez olmus mke
bi kere bogma raki ictim de bogazima kezzap doktuler sandim kankiincir boğması iç knk pet 25lira olmus ama yamultuyor sağlam
Abdal mısın muhso sen boğma içiyon ??incir boğması iç knk pet 25lira olmus ama yamultuyor sağlam
Tumbetten başla2 gol gelsin de doom gunu hediyemi alayım @Rooster muro formda yeni basliginda konu acilsin doom gunu olanlara frebet verilsin +1 diyenler like
bi polo bi piabet var dede onlarda zik verir herhalTumbetten başla
Ben besontane aldım sadece tumbetten cektimbi polo bi piabet var dede onlarda zik verir herhal
la bıssuru site freebet veriyor zaten cekemessen yazıklar olsun sana bide telefonları aç bak ciddiyim2 gol gelsin de doom gunu hediyemi alayım @Rooster muro formda yeni basliginda konu acilsin doom gunu olanlara frebet verilsin +1 diyenler like
yatırım yaptıklarına canlıdan istebi polo bi piabet var dede onlarda zik verir herhal
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!