Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardesim sen ozur diledin mi ?@Willy Solomon usta sana çıkarsa devreder misin?
Gelemedin knkGeldim
Kardesim sen ozur diledin mi ?
Sen çelişkili konuşuyorsun isim ver kime sövdüysen kendin dedin uyuz olduğum biri var diye ben özür dilerim merak etme.
@Veyselimyo bu sefer salar ?
KAZANANLAR ÖZELDEN PAYFİX ATSIN
ÇEKİM GELİNCE GÖNDERİRİM.
Dodoya devrediyorum @Rooster@Veyselimyo bu sefer salar ?
@dodoyazyeter @pardonelimkaydıKardesim swn konuda bana biswy mi sallladin veya ben sana bisey mi salladim bana orda biri bisey sallliyor isim vermicem gorebilirsin gidip sana neden kufur ediyim gecmiste kaldi senlw olan konular unuttum gittu sana o gunden sonra gelip bisey dedim mi suan hem suclusun hem celiskili konusuyorsun diyorsun bak ozur dilersen bende sikayyette bulunmicam suan sussuz halde kufur yedjm senden sinirliyim yoksa bende sovucem sana 2 mizden bani yiyip gidicez
Kardesim swn konuda bana biswy mi sallladin veya ben sana bisey mi salladim bana orda biri bisey sallliyor isim vermicem gorebilirsin gidip sana neden kufur ediyim gecmiste kaldi senlw olan konular unuttum gittu sana o gunden sonra gelip bisey dedim mi suan hem suclusun hem celiskili konusuyorsun diyorsun bak ozur dilersen bende sikayyette bulunmicam suan sussuz halde kufur yedjm senden sinirliyim yoksa bende sovucem sana 2 mizden bani yiyip gidicez
Telgram dan gönderdim.@dodoyazyeter @pardonelimkaydı
Beyler siz birbirinizi bilen insanlarsınız halledin aranızda şu mevzuyu tatlıya bağlayın.
Suclu kisi kendisi bak kufur etsem hani buna buda bana edio misal niye altta kaliyim bende soverim cok basit hem ben bunla muhattap olmamisim bile bide alinti yapip sovuo@dodoyazyeter @pardonelimkaydı
Beyler siz birbirinizi bilen insanlarsınız halledin aranızda şu mevzuyu tatlıya bağlayın.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!