Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Rooster / Tek Gol 3 Kişi 30 TL ?

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardesim swn konuda bana biswy mi sallladin veya ben sana bisey mi salladim bana orda biri bisey sallliyor isim vermicem gorebilirsin gidip sana neden kufur ediyim gecmiste kaldi senlw olan konular unuttum gittu sana o gunden sonra gelip bisey dedim mi suan hem suclusun hem celiskili konusuyorsun diyorsun bak ozur dilersen bende sikayyette bulunmicam suan sussuz halde kufur yedjm senden sinirliyim yoksa bende sovucem sana 2 mizden bani yiyip gidicez
Sen çelişkili konuşuyorsun isim ver kime sövdüysen kendin dedin uyuz olduğum biri var diye ben özür dilerim merak etme.

R

Rooster

Ziyaretçi
Kardesim swn konuda bana biswy mi sallladin veya ben sana bisey mi salladim bana orda biri bisey sallliyor isim vermicem gorebilirsin gidip sana neden kufur ediyim gecmiste kaldi senlw olan konular unuttum gittu sana o gunden sonra gelip bisey dedim mi suan hem suclusun hem celiskili konusuyorsun diyorsun bak ozur dilersen bende sikayyette bulunmicam suan sussuz halde kufur yedjm senden sinirliyim yoksa bende sovucem sana 2 mizden bani yiyip gidicez
@dodoyazyeter @pardonelimkaydı

Beyler siz birbirinizi bilen insanlarsınız halledin aranızda şu mevzuyu tatlıya bağlayın.

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye

İlk sen sövdün ben niye ban yiyeyim? Ben sana sallayan göremedim de ki şuna sövdüm ben senden özür dilerim üste çıkmam hâlâ daha isim veremicem diyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap