Wooonn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaparsam swndeyimSigara prasıydı ona göre oyna @dodoyazyeter
Suclu kisi kendisi bak kufur etsem hani buna buda bana edio misal niye altta kaliyim bende soverim cok basit hem ben bunla muhattap olmamisim bile bide alinti yapip sovuo
Bak sana gostericem bisey kanitlarsam ne yapcan karsilinda ?Ona bakarsan seninle muhatap olan yoktu sen niye sövdün?
Bak sana gostericem bisey kanitlarsam ne yapcan karsilinda ?
Neye uzatıyorsunuz anlamıyorumBana bir şey gösterme bana de ki isim ver şuna sövdüm de bende özür dileyeyim.
O konuya gir orda bi şahis biswy yazmis bak bwnim msjtan 1dk once yazmis sahis gorebilirsinBana bir şey gösterme bana de ki isim ver şuna sövdüm de bende özür dileyeyim.
O konuya gir orda bi şahis biswy yazmis bak bwnim msjtan 1dk once yazmis sahis gorebilirsin
Bak aramizdaki farki soyluyorum ben sana alinti yapmamisim sen alinti yapmissin ya ozur dile yada bende kufur ediyim rahatliyim bitsin orda herkez atisti diyorsun ya niye benimkini alindin ?Herkes herkese salladı o konuda kimse kimseye oć demedi ama. Yahu boşa yazıyoruz alt tarafı isim verecen ben de özür dileyecem hem sövüyorsun hem isim vermiyorsun ondan böyle oluyor.
Bak aramizdaki farki soyluyorum ben sana alinti yapmamisim sen alinti yapmissin ya ozur dile yada bende kufur ediyim rahatliyim bitsin orda herkez atisti diyorsun ya niye benimkini alindin ?
Adminler biliyor kime sovdumu yakinda ifsasini acicam zaten beklemedeyim msjlari bulayim ama sana sovmedim sovsem o kufuru bana sen ettikten sonra soverim.Seninle önceden kavgalı olduğumuz için. Niye bu isim vermemek yani korkun nedir anlayamadım ki benim biriyle sorunum olsa alıntılar sen orspu çocusun derim ban yemekten mi korkuyon neyden korkuyon anlamadım ki bak ben bana sövüyon sandım açık açık sövdüm sana bana isim ver şuna sövdüm de bende özür diliyim. Şeffaf ol şeffaf olursan kargaşa olmaz.
Vortexe Sövdü sölemeyi ben söliyimKafam açıldı gece gece mk içtiğim içki boşa gitti.
Bende bilmiyomda Onun mesajından sonra yazmış Ben öyle anladım@dodoyazyeter doğru mu?
Dogrudur
Sana eger alinti yapmiyorsam bro lutfen alinma.Özür dilerim o zaman. Ben hatamı kabul ederim üste çıkmam.
Sana eger alinti yapmiyorsam bro lutfen alinma.
Yok kardesim cidden senle bi sorunum yok gecmiste olan benim icin gecmiste kaldi benim icin digerleri neyse osun no problem unuttum ben gecmisi *** etmek degildi amacim.Ben kendimle barışık biriyim gôt olmaktan çekinmem bir yanlışım olursa özür dilerim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!