Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olm tesadufen tanidik nickleri gordum ohaaa herkes buraya gelmis beni neden cagirmadiniz okadar mesaimiz var insan der nereye gidiyorsun
O dolap hoşgeldin panpaOlm tesadufen tanidik nickleri gordum ohaaa herkes buraya gelmis beni neden cagirmadiniz okadar mesaimiz var insan der nereye gidiyorsun
Olm acik acik soyle bakalim kime borc taktim veya kime 1 lira borcum var imali imali konusmaNe yüzle geldin?
Sen hangisisinNe yüzle geldin?
Hosbuldum kardesim noldu herkes buraya gelmisO dolap hoşgeldin panpa
11 LİRAMI VER DOLAP HATIRLADIM SENİ KAÇMAZ BENDEEENOlm tesadufen tanidik nickleri gordum ohaaa herkes buraya gelmis beni neden cagirmadiniz okadar mesaimiz var insan der nereye gidiyorsun
Hosbuldum kardesim noldu herkes buraya gelmis @Rooster taarruz yaptı
Olm acik acik soyle bakalim kime borc taktim veya kime 1 lira borcum var imali imali konusma
ZORLAMI DAGITACAM KARDES HAYIRDIRDağıtım konusu açıp dağıtmamak üstüne telegramdan dağıtılmaz bunlara diyen ben miydim?
Orda bazıları hakketmisti reis senin için demiyom zaten bı kaç resim attı şahit oldum hakketmislerdi ordaDağıtım konusu açıp dağıtmamak üstüne telegramdan dağıtılmaz bunlara diyen ben miydim?
Orda bazıları hakketmisti reis senin için demiyom zaten bı kaç resim attı şahit oldum hakketmislerdi orda
O is bitti kanka selam vermeye geldim11 LİRAMI VER DOLAP HATIRLADIM SENİ KAÇMAZ BENDEEEN
Sahte sayılmaz orda laf sokan vardı ondanBen katılmadım bile kardeşim ama sahte etkinlik yaptı.
yaşaro hoş geldin gardasimOlm tesadufen tanidik nickleri gordum ohaaa herkes buraya gelmis beni neden cagirmadiniz okadar mesaimiz var insan der nereye gidiyorsun
ZORLAMI DAGITACAM KARDES HAYIRDIR
valah ben efendi efendi takip ettim parami bekledim gelmedi 11miydi 21miydi hatırlamadım ama atmassada canı sagolsun. Ha kasıtlı dağıtmayıp durduk yere gittiyse söz belli zatenOrda bazıları hakketmisti reis senin için demiyom zaten bı kaç resim attı şahit oldum hakketmislerdi orda
Olm ben o foruma 5k dagitmisimdir sen neyin derdindesin arkamdan sovene 1 kurus vermemBen katılmadım bile kardeşim ama sahte etkinlik yaptı.
Oyle bi dunya yok kardes bana sovene para vermem konuyu acmisim adamlar beklemeden bana ozelden sovduler telegramdan yazdilar niye vereyimZorla dağıtmayacaksın elbette ama konu açtıysan dağıtacaksın zorundasın.
Sahte sayılmaz orda laf sokan vardı ondan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!