Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet S.A Millettt

baskentli

Kayıtlı Üye
Kardeş sen neyi savunuyon ya? Sevmediğin adamları çıkartır etkinliği tamamlarsın bu kadar basit ötesi yok.
La ne uzattin anlatiyoruz anlamiyormusun adamlar bana mesajla sovmusler konu bitmeden ben uyeligi kapamadan neden para vereyim onlara ben sana soveyim gel bana para ver ??

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
valah ben efendi efendi takip ettim parami bekledim gelmedi 11miydi 21miydi hatırlamadım ama atmassada canı sagolsun. Ha kasıtlı dağıtmayıp durduk yere gittiyse söz belli zaten

Bak sövmeyen biri işte 2-3 kişi sövmüş buna bu da trip atıp kaçtı onları eleyip dağıtımı yapmak işine gelmedi beyefendinin.

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
yahu adam sen o bu su demiyor ki sovmusler etkinligine ya da ozelden onun da kafasi atmis vermiyorum demis sohbete bakalim yasaroyla alisverisim cok oldu ne onun bende ne de benim onda param kalmamistir

baskentli

Kayıtlı Üye
yahu adam sen o bu su demiyor ki sovmusler etkinligine ya da ozelden onun da kafasi atmis vermiyorum demis sohbete bakalim yasaroyla alisverisim cok oldu ne onun bende ne de benim onda param kalmamistir
Kanka kalmaz yaw yazsinlar bana ozelden toplam 5 kisiydi 55 liradan mi korkacam mk kayit ederim ilerleyen gunlerde atarim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap