baskentli
Kayıtlı Üye
Hosbuldum kardesimm iyimisin baktim hepiniz varsiniz uyelik actimyaşaro hoş geldin gardasim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hosbuldum kardesimm iyimisin baktim hepiniz varsiniz uyelik actimyaşaro hoş geldin gardasim
Olm ben o foruma 5k dagitmisimdir sen neyin derdindesin arkamdan sovene 1 kurus vermem
yollari ayirdik kanka orayla tatsizliklar oldu burdayiz artik iyi yapmissin sende burda kal abavvHosbuldum kardesimm iyimisin baktim hepiniz varsiniz uyelik actim
La ne uzattin anlatiyoruz anlamiyormusun adamlar bana mesajla sovmusler konu bitmeden ben uyeligi kapamadan neden para vereyim onlara ben sana soveyim gel bana para ver ??Kardeş sen neyi savunuyon ya? Sevmediğin adamları çıkartır etkinliği tamamlarsın bu kadar basit ötesi yok.
Benim sövdüğümün kanıtını atsana kardeşim?Oyle bi dunya yok kardes bana sovene para vermem konuyu acmisim adamlar beklemeden bana ozelden sovduler telegramdan yazdilar niye vereyim
Abavvvv kanka gecen multi actim sehmuz monopolyci genc bana borcu vardi diye konu acmis tam komedi adamin bana borcu var konu acmis utanmadan millet kolpaci mkyollari ayirdik kanka orayla tatsizliklar oldu burdayiz artik iyi yapmissin sende burda kal abavv
Sen bana papara birak borc sayarim kardes sorun yok atarimBenim sövdüğümün kanıtını atsana kardeşim?
valah ben efendi efendi takip ettim parami bekledim gelmedi 11miydi 21miydi hatırlamadım ama atmassada canı sagolsun. Ha kasıtlı dağıtmayıp durduk yere gittiyse söz belli zaten
Kanka o hafta hatirlarsan hep dagitiyordum ogun kupon won olunca 4 kisi eskilerden 3 kisi telegramdan borc istemis yok deyince 3 u kufur etti bende uzadimGenellemeyin öyle tek küfür etmedim ben sana zan altında bırakmayın millet öyle sanacak
Yok kalsın istememSen bana papara birak borc sayarim kardes sorun yok atarim
papara iban cemete metefe efete atıldı ozeldenSen bana papara birak borc sayarim kardes sorun yok atarim
Yok kalsın istemem
Kanka kalmaz yaw yazsinlar bana ozelden toplam 5 kisiydi 55 liradan mi korkacam mk kayit ederim ilerleyen gunlerde atarimyahu adam sen o bu su demiyor ki sovmusler etkinligine ya da ozelden onun da kafasi atmis vermiyorum demis sohbete bakalim yasaroyla alisverisim cok oldu ne onun bende ne de benim onda param kalmamistir
Senin kafan iyi galiba yada eski nickini soyle sana kim oldugunu soyleyim var bi kuyruk acin ??Helal kardeşim.
Hoşgeldin kardeşimHosbuldum kardesimm iyimisin baktim hepiniz varsiniz uyelik actim
Senin kafan iyi galiba yada eski nickini soyle sana kim oldugunu soyleyim var bi kuyruk acin ??
Ne olsun kıralın oglu diger taraftan deport yedik ? burdayi cevikle dayi ve samu dedeyle tasak muhabbeti rol cukka meseleleri ?@Redkitx6 herkesi bosver sen nasilsin kardesim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!