Dayı ne ara 1400 mesaj yazdın ya @kadircan4747
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben hariç herkesBu dayı dan para alan varmı cidden ?
Is guc yok ** ota boka yaziomDayı ne ara 1400 mesaj yazdın ya @kadircan4747
Hep bos mk bi 25 payfix sallaIs guc yok ** ota boka yaziom
Sulo ne dio buHep bos mk bi 25 payfix salla
JashhahshahshahsIs guc yok ** ota boka yaziom
Kanka goşgeldin daha yeni görüyorum seni @Dolapdereli . Dayı adama bi hoşgeldin sürprizi yap 100 at payfix. Varlığa darlık olmazSulo ne dio bu
Dayi hayali para dagitiyor biz goremedik ??Kanka goşgeldin daha yeni görüyorum seni @Dolapdereli . Dayı adama bi hoşgeldin sürprizi yap 100 at payfix. Varlığa darlık olmaz
Hosbuldum kankaKanka goşgeldin daha yeni görüyorum seni @Dolapdereli . Dayı adama bi hoşgeldin sürprizi yap 100 at payfix. Varlığa darlık olmaz
La fenaKanka goşgeldin daha yeni görüyorum seni @Dolapdereli . Dayı adama bi hoşgeldin sürprizi yap 100 at payfix. Varlığa darlık olmaz
Akılsız parmakların cezasını cebin çekecek bu sefer ???Ne pok yicem c.tesiye kadar
Aklimi ***** hatun teli acmioAkılsız parmakların cezasını cebin çekecek bu sefer ???
Dunde rostere 80 atacaktim cevige atmusim **Akılsız parmakların cezasını cebin çekecek bu sefer ???
Dayı bana da yanlışlıkla atsana bi 200-300Dunde rostere 80 atacaktim cevige atmusim **
Yae bi git lo canim sikkinDayı bana da yanlışlıkla atsana bi 200-300
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!