baskentli
Kayıtlı Üye
Ooo @WustelerK da burda@WustelerK lenn kime diom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ooo @WustelerK da burda@WustelerK lenn kime diom
Emmi bikerede payfix at de disimi kirayimGec kaldin 530 dagittim
Dayı bi çikolatalı pudink parası atsana banaGec kaldin 530 dagittim
La ibne kandirdi beni 100 atacaguma 250 attim parami vermioOoo @WustelerK da burda
Para bittiDayı bi çikolatalı pudink parası atsana bana
Yapmaz gelir benim bayram harcligim nerde bayramin mubarek olaLa ibne kandirdi beni 100 atacaguma 250 attim parami vermio
Burdayım lakin şimdi kendimi banlatcam son mesajim adiozMuric de varmi la burda ?
Niye la ne oldu @Muric81Burdayım lakin şimdi kendimi banlatcam son mesajim adioz
Dolapdereli sabri aga o fake hesapla bana soven senmiydin bro ?Olm tesadufen tanidik nickleri gordum ohaaa herkes buraya gelmis beni neden cagirmadiniz okadar mesaimiz var insan der nereye gidiyorsun
Tamam ula ben giderimBurdayım lakin şimdi kendimi banlatcam son mesajim adioz
HayirdirBurdayım lakin şimdi kendimi banlatcam son mesajim adioz
Benim fake hesabida mesaj sayisi 0 sana niye soveyim ayrica ne sorunum olduDolapdereli sabri aga o fake hesapla bana soven senmiydin bro ?
He iste bilmiom baska biriydi galiba ztn bende anlamadimBenim fake hesabida mesaj sayisi 0 sana niye soveyim ayrica ne sorunum oldu
Senle ilgisi yok bazi insanlar bizi yanlis tanimişTamam ula ben giderim
Benimi ????? @Muric81Senle ilgisi yok bazi insanlar bizi yanlis tanimiş
Ben bisey demedim muric kim onlarSenle ilgisi yok bazi insanlar bizi yanlis tanimiş
Hain domdomNE OLUYUUU MKE NE BU TANTANA
Wayyyyy Dolapdereli nerdesin hojgeldin be yawHain domdom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!