Sen haklı çıktın ne biliim kansız olduğunuSamu dede kimlerle muhatap olunacağını iyi seç işte
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen haklı çıktın ne biliim kansız olduğunuSamu dede kimlerle muhatap olunacağını iyi seç işte
Muhatap olma yoluna.....yalancı....
3-4 diyip 10 gün sonunda parayı atanda ne bilimmm hemde eksikSen haklı çıktın ne biliim kansız olduğunu
.d iki yüzlüsün ne oldu konu açınca tutuştun 27 at cigara param yok diyip tutuşup para isteyen bendim değilmiMuhatap olma yoluna.....
Boilemi dedim inbe devam yazısını niye atmiyon ...3-4 diyip 10 gün sonunda parayı atanda ne bilimmm hemde eksik
.d iki yüzlüsün ne oldu konu açınca tutuştun 27 at cigara param yok diyip tutuşup para isteyen bendim değilmi
1k atmış diyorsun 10 gün sonunda atabildin parayı .dSankim 1k atmış MKE paranın....
VerMilletin 200 lirasını yiyen adam bi 27 lira için konu açıyor. 3 senedir forumdayım. Borç verdim geri ödemedi die konu açtığımı gören oldu mu hiç. Kumar krizi tutunca konu açıyor arkadaş
Saol yardımcı olduğun için....Parami
Ver
Bizde savunduk o zaman bu kofiki.. Megersemmm....
eyi yapmışımBizde savunduk o zaman bu kofiki.. Megersemmm....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!