Bırak boşver .dBunu senin söylemen de ne bileyim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bırak boşver .dBunu senin söylemen de ne bileyim...
nie paranı mı çaldım yoksa az mı ödül verdimBunu senin söylemen de ne bileyim...
GEREKYOK BOŞA TARTIŞMAYINHayırdır? Fikir belirtmek yasak mı
Bunu senin söylemen de ne bileyim...
Üçüncü ayakta 5 geçilmez...bey
GEREKYOK BOŞA TARTIŞMAYIN
Ödül az attın be çevo. Koca 6-7 ayda 27 attın başka yok.nie paranı mı çaldım yoksa az mı ödül verdim
Doğru para atarken kalıbının adamıyım paramı isteyince kalıbının adamı değilim sen varyaaa az üçkağıtçı değilsinPoncikkkkkk kalıbının adamı değil...Belli oldu
Medenice tartışıyoz sıkıntı yokbey
GEREKYOK BOŞA TARTIŞMAYIN
Cevo bana 100 borcun be zaman gelcek hesab vaktiMilletin 200 lirasını yiyen adam bi 27 lira için konu açıyor. 3 senedir forumdayım. Borç verdim geri ödemedi die konu açtığımı gören oldu mu hiç. Kumar krizi tutunca konu açıyor arkadaş
Hayırlı olsunZirtonun cukkkasi iade edilmiştir..İlişik kesilmiştir ..Bilgilerinize
bakıyorum eşşek yemliyecez mi yine şansımız dönmüyorÜçüncü ayakta 5 geçilmez...
50 atacam dedin duzenbazZirtonun cukkkasi iade edilmiştir..İlişik kesilmiştir ..Bilgilerinize
Sana borç verenler yandı sözünün adamı değilsin 10 gün sonunda konu açarak aldık paramızıZirtonun cukkkasi iade edilmiştir..İlişik kesilmiştir ..Bilgilerinize
maho bana sponsor olacaktın kanka ne oldu o işCevo bana 100 borcun be zaman gelcek hesab vakti
Senin,...50 atacam dedin duzenbaz
yalancı....Senin,...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!