pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Jest günü
Kapattık o sayfaları.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Jest günü
Gel burayaaa1600 yerine 600 geldi mk az paramı.
Sözün vardı bakalım.Kapattık o sayfaları.
Sözün vardı bakalım.
Gel burayaaa
Hangi hareket anlamadim ama sallaO hareketten sonra söz möz kalmaz.
Tenis var mı 5 oranlı. 1 kilo Midye sattim onu basicamBuyur Allah'ın oğlu.
Tenis var mı 5 oranlı. 1 kilo Midye sattim onu basicam
Totoş ne çabuk unuttun o midyelerin parasını istediğin günleriTenis var mı 5 oranlı. 1 kilo Midye sattim onu basicam
ParaaaaTenis var mı 5 oranlı. 1 kilo Midye sattim onu basicam
@Rooster bu kardeş aç karnına midyeyi fazla yemiş heralde. Üslubuna baksana ?Totoş ne çabuk unuttun o midyelerin parasını istediğin günleri
Birbirinizle uğraşmayı seviyorsunuz, tadını kaçırmadan sataşın @TÖMBELEKÇİ ?@Rooster bu kardeş aç karnına midyeyi fazla yemiş heralde. Üslubuna baksana ?
Anlarsın ya ??Birbirinizle uğraşmayı seviyorsunuz, tadını kaçırmadan sataşın @TÖMBELEKÇİ ?
Kendilerini pek tanımıyorum bi kere benden yalvar yakar para almıştı abi evde zeytin yok diyeBirbirinizle uğraşmayı seviyorsunuz, tadını kaçırmadan sataşın @TÖMBELEKÇİ ?
Zeytinlemi yaşıyor bu adam mk ilkel kabile üyesimiKendilerini pek tanımıyorum bi kere benden yalvar yakar para almıştı abi evde zeytin yok diye
Mi ayrı muhsinciğim lütfen artık elit olacaktık.Dün gece öyle diyordunZeytinlemi yaşıyor bu adam mk ilkel kabile üyesimi
Midyeyi toptan kaça veriyorlar knk mardinlilerden 20ye aliyodum ben geçen sene kilosunu karışıkKendilerini pek tanımıyorum bi kere benden yalvar yakar para almıştı abi evde zeytin yok diye
I dont now muhsin beyMidyeyi toptan kaça veriyorlar knk mardinlilerden 20ye aliyodum ben geçen sene kilosunu karışık
Midyeciydin sen hani sendemi bizi skyon yoksaI dont now muhsin bey
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!