Üslubunuza dikkat ederseniz çok memnun olurum biz kilo işi almıyoruz bundan sonrada kendim üreteceğim midyeyi bile kendimMidyeciydin sen hani sendemi bizi skyon yoksa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üslubunuza dikkat ederseniz çok memnun olurum biz kilo işi almıyoruz bundan sonrada kendim üreteceğim midyeyi bile kendimMidyeciydin sen hani sendemi bizi skyon yoksa
Uğraşılmaz hazır al yitele gitsin 600 lira midye hesabı aldığımı bilirim 4 kişiden jumbo boy istediler erkeklik yapıp sarhoşlar bide yiteledimÜslubunuza dikkat ederseniz çok memnun olurum biz kilo işi almıyoruz bundan sonrada kendim üreteceğim midyeyi bile kendim
Üreticilik için araştırıyorum emin ol değer bazı ****** dalga geçsin :Uğraşılmaz hazır al yitele gitsin 600 lira midye hesabı aldığımı bilirim 4 kişiden jumbo boy istediler erkeklik yapıp sarhoşlar bide yiteledim
Kardeş biz alinteriyle dalga geçmeyiz. Kişilik ile geçeriz. Burda kimse senle dalga geçmiyor.Üreticilik için araştırıyorum emin ol değer bazı ****** dalga geçsin :
D para olan bi sektör
Uretsen bile çevren varmi? Kime satacan özellikle mardinliler piyasanın mna koymusken telefonda 15 tane toptan midye İzmir numarası var yarısının soyisim aynı mk adamlar çökmüşÜreticilik için araştırıyorum emin ol değer bazı ****** dalga geçsin :
D para olan bi sektör
Kokoreç dükkanım vardı midye köfte sucuk ta satiyodum ayrıca birgun de 2k kar edip 4 gün sırf masrafa çalışıyordum sürekliliği yok bu işin yasaklar geldiğinde sigara param bile çıkmıyordu elemanlara para veremiyodm sakat işÜreticilik için araştırıyorum emin ol değer bazı ****** dalga geçsin :
D para olan bi sektör
Dayı ne mardini ben giresundayım buraya midye dışardan geliyo mardinlide gelse farketmez y er im ambargolarını @Cevik42 abim var benimUretsen bile çevren varmi? Kime satacan özellikle mardinliler piyasanın mna koymusken telefonda 15 tane toptan midye İzmir numarası var yarısının soyisim aynı mk adamlar çökmüş
Cevo topuklarına sıkar 9mmleDayı ne mardini ben giresundayım buraya midye dışardan geliyo mardinlide gelse farketmez y er im ambargolarını @Cevik42 abim var benim
Bak dolma yapmak değil üretmekten kastım midye çiftliği yetiştirmek yani araştırdım biraz zahmetli ve zaman alacak bi işKokoreç dükkanım vardı midye köfte sucuk ta satiyodum ayrıca birgun de 2k kar edip 4 gün sırf masrafa çalışıyordum sürekliliği yok bu işin yasaklar geldiğinde sigara param bile çıkmıyordu elemanlara para veremiyodm sakat iş
Anladım seni usta anladım. Satacak adam bulabilirsen veresiye yazacak gücün varsa çok karlı iş tabii sabır lazımBak dolma yapmak değil üretmekten kastım midye çiftliği yetiştirmek yani araştırdım biraz zahmetli ve zaman alacak bi iş
Geçen sene bittoma tazgahtan 2 ayda 15 k kazandım bu sene çok yağmur yağdıAnladım seni usta anladım. Satacak adam bulabilirsen veresiye yazacak gücün varsa çok karlı iş tabii sabır lazım
Sadece tezgahtan güzel para valla yitelemissin güler midye var adanada oda senin gibi tezgahta satıyordu 2 sene içinde dükkanını açtı parayı koyuyor şuan günde 300ekmek en az satışı ek olanları saymiyomGeçen sene bittoma tazgahtan 2 ayda 15 k kazandım bu sene çok yağmur yağdı
Onu bunu geçte paso burdasın bundan hab er in var mıydı benim akşam üstü olduSadece tezgahtan güzel para valla yitelemissin güler midye var adanada oda senin gibi tezgahta satıyordu 2 sene içinde dükkanını açtı parayı koyuyor şuan günde 300ekmek en az satışı ek olanları saymiyom
Buda birinin kuponuOnu bunu geçte paso burdasın bundan hab er in var mıydı benim akşam üstü oldu
Olmazmi.... Param yoktu yoksa 4 hesaptan her ihtimali oynayacaktım ama parasızlık.. Direk 1000 le carpiliyo kupon kazancıOnu bunu geçte paso burdasın bundan hab er in var mıydı benim akşam üstü oldu
Bi benim haberim yok he dünde aldıydık birazOlmazmi.... Param yoktu yoksa 4 hesaptan her ihtimali oynayacaktım ama parasızlık.. Direk 1000 le carpiliyo kupon kazancı
Şimdi bu arkadaş ne kadar para alacak hesaplayamadım ?Buda birinin kuponu
24700+2470 sanırımŞimdi bu arkadaş ne kadar para alacak hesaplayamadım ?
Kuponu e kadar veriyorsa 1000 katıŞimdi bu arkadaş ne kadar para alacak hesaplayamadım ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!