@Saulalvarez kesene bereket benim ödülü dembeleye atarmisin bende payfiks yok ibana atcak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pardon link atma zorunluluğu kalkmış. Ama çekiliş listesine o isim eklenmese sitede kayma olacak çekiliş farklı kişilere çıkardı. Kural neyse liste oyle hazırlanıp baştan alınmaması lazım. Cikanlara Tebrikler demekten başka elden gelen birşey yok olan olmuşÖyle bişey denmedi *** Git oku ne yazılmış okumadan yazıyon ya çekiliş yapılınca elicem dedi ondan yedek çekti zaten hay meto sana laf anlatırken ıqüm düşüyo
Sana Çıkmadı Diye kuduruyon Çatlıyon demi şuan doğruyu söylePardon link atma zorunluluğu kalkmış. Ama çekiliş listesine o isim eklenmese sitede kayma olacak çekiliş farklı kişilere çıkardı. Kural neyse liste oyle hazırlanıp baştan alınmaması lazım. Cikanlara Tebrikler demekten başka elden gelen birşey yok olan olmuş
Yok be ne cildiracagimSana Çıkmadı Diye kuduruyon Çatlıyon demi şuan doğruyu söyle
Kıskanççç FesattttYok be ne cildiracagim
Adam dediki liste de herkes olsun 3 +2 çekelim 3 kişide dağıtım olmayan varsa yedekteki alır kimsenin şansının azaldığı yok yaniPardon link atma zorunluluğu kalkmış. Ama çekiliş listesine o isim eklenmese sitede kayma olacak çekiliş farklı kişilere çıkardı. Kural neyse liste oyle hazırlanıp baştan alınmaması lazım. Cikanlara Tebrikler demekten başka elden gelen birşey yok olan olmuş
gonderdim@Saulalvarez @dembele3538 e atarmisin benimkini
Ksene bereket dün patlattik ikiyuz almistikgonderdim
Çıkanlar yabancı değil. Sıkıntı yok. Ama kural neyse liste ona göre hazırlanmalı dağıtım şartı var ise adamın ismi listede ne geziyor. Onun yerinde ben olsam ödülü baskasina yedirmezdimSana Çıkmadı Diye kuduruyon Çatlıyon demi şuan doğruyu söyle
Sana Elimizi Versek Kolumuzu Kopartırsın manyak şeyÇıkanlar yabancı değil. Sıkıntı yok. Ama kural neyse liste ona göre hazırlanmalı dağıtım şartı var ise adamın ismi listede ne geziyor. Onun yerinde ben olsam ödülü baskasina yedirmezdim
Adama verilmeyecek se listeye neden yazılır ki saçma değilmiAdam dediki liste de herkes olsun 3 +2 çekelim 3 kişide dağıtım olmayan varsa yedekteki alır kimsenin şansının azaldığı yok yani
Bosver bazilarinin gözu hep baskasinin hakkinda ac gözlüler?Sana Elimizi Versek Kolumuzu Kopartırsın manyak şey
Bende bunu söylüyorum şans yuzdemizi neden skiyorlar dağıtımı yoksa hakka girmek değil mi buAdama verilmeyecek se listeye neden yazılır ki saçma değilmi
Telegram adresini versene bana da akşamları mesaj atarım vermiyor bana ?@muhsinovi telegram
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!