Bn kazanmamisimdir lan okdr şanslı değilimdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yedek 1 sin adamın dağıtımı yoksa sana çıkmış oluyornBn kazanmamisimdir lan okdr şanslı değilimdir
Dağıtım var. Bnm son konuda inşallah alırım la valalmiYedek 1 sin adamın dağıtımı yoksa sana çıkmış oluyorn
Dağıtım konusu olma şartı kalktı dediler ozaman liste yapılırken yazilmamasi lazımdı geçti artık adamın hakkı verilsinbakariz
Benim dağıtım yok usta hak seninDağıtım var. Bnm son konuda inşallah alırım la valalmi
@Saulalvarez bizide islat sahra çöluyuzbakariz
Reis kafan mı güzel dahitim şartı var liste beğenenlerden yapıldı ama dağıtım yoksa çıkan kişi de yedeke gecicek hak buDağıtım konusu olma şartı kalktı dediler ozaman liste yapılırken yazilmamasi lazımdı geçti artık adamın hakkı verilsin
Öyle bişey denmedi *** Git oku ne yazılmış okumadan yazıyon ya çekiliş yapılınca elicem dedi ondan yedek çekti zaten hay meto sana laf anlatırken ıqüm düşüyoDağıtım konusu olma şartı kalktı dediler ozaman liste yapılırken yazilmamasi lazımdı geçti artık adamın hakkı verilsin
Kanser olduk yav?????Öyle bişey denmedi *** Git oku ne yazılmış okumadan yazıyon ya çekiliş yapılınca elicem dedi ondan yedek çekti zaten hay meto sana laf anlatırken ıqüm düşüyo
At adamın dağıtımı yokmuşBnde atimmi payfik kazandimmi
At dostum Bana dağıtımı ben yapıyorum bekliyom seniBnde atimmi payfik kazandimmi
Kes tırrekŞu Tepkime Puanına Bak Listeye giremicem Diye O kadar kuduruyoki Millete salça Oluyo
yaz dostumBnde atimmi payfik kazandimmi
Baş Kazandım Yalıyom Şuan Tavsiye ederim tadı güzel@Berlin sana ne çıktı?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!