Olsa sana karşılıksız atayım valla param yoktur.50 ye 150??
50 ye 150??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olsa sana karşılıksız atayım valla param yoktur.50 ye 150??
50 ye 150??
dagıtıcam da demıyo dagıtmıcamda demiyo foruma girip aktif oluyor ertesi gün sorunum vardı veya parayı yedim dese kimse bişey demicekti kaç gün oldu hala giriyor yazmaya tenezzuel etmiyor knk öyle önemli işleri olan adam foruma girermi hergün sankiAdam dağıtmıcam demiyo ki işi vardır bitince gelir ban atmaya gerek yok.
Yani ozman kimse banlanmasin ona bakarsan @t3rsoo de bisey demiyor dagitcamda demiyor dagitmicam da demiyordagıtıcam da demıyo dagıtmıcamda demiyo foruma girip aktif oluyor ertesi gün sorunum vardı veya parayı yedim dese kimse bişey demicekti kaç gün oldu hala giriyor yazmaya tenezzuel etmiyor knk öyle önemli işleri olan adam foruma girermi hergün sanki
dagıtıcam da demıyo dagıtmıcamda demiyo foruma girip aktif oluyor ertesi gün sorunum vardı veya parayı yedim dese kimse bişey demicekti kaç gün oldu hala giriyor yazmaya tenezzuel etmiyor knk öyle önemli işleri olan adam foruma girermi hergün sanki
Meto gerginsin parasiz mi kaldinEn iyisinin mk. Millet bunlardan zorla para istemiyor ki mk serefizleri paranız çok kiyametliyse roll de dağıtım konusu da açmayın. Allahın malları 3 kuruşluk aklınız yokmu.yine kizdirdiniz beni
Üstelik bunu yapanlarada burdakilerin çoğu onlara iyilik yapmıştır faydaları dokunmustur. Ona rağmen bunları yapıyorsa pes doğrusu. @Mustafa(osmanb60) diğer tarafta milletinin senin için para topladigini ne çabuk unuttun. @TÖMBELEKÇİ sabaha tezgahımi nasıl açacağım diye çığlıklarıni duyan sana yardimci olanı ne çabuk unuttun. Gelip bu hatalarinizi düzeltmezseniz sizinle tek kelime daha konusmayacagim.dagıtıcam da demıyo dagıtmıcamda demiyo foruma girip aktif oluyor ertesi gün sorunum vardı veya parayı yedim dese kimse bişey demicekti kaç gün oldu hala giriyor yazmaya tenezzuel etmiyor knk öyle önemli işleri olan adam foruma girermi hergün sanki
Meto gerginsin parasiz mi kaldin
Taze bittiCUKKA CUKKA CUKKA
Yaw meto sanki hapis cezasi alacaklar foruma girse ne olur girmese ne olur sicilimi bozulacak@Rooster bu 3 arkadaş a gerekeni yapın size zahmet. Bunların kendilerine Hayri yokki millete hayırlara olsun.
Başka kullanıcı adıyla yine girerlerYaw meto sanki hapis cezasi alacaklar foruma girse ne olur girmese ne olur sicilimi bozulacak
En azından gözümüz yüzlerini görmez canımız sıkılmaz. O zaman bende her halti yiyip elimi kolumu sallayarak burada dolasayim. Bide bana bunları savunmayin.biz bu foruma arkadaşlarımıza arkadaşlığıniza guvenip böyle şeyler olmaz diye geldik.Yaw meto sanki hapis cezasi alacaklar foruma girse ne olur girmese ne olur sicilimi bozulacak
Len arkadas dion arkadasini en kotu gununde yalniz birakion bu ne perhiz bu ne lahana tursusuEn azından gözümüz yüzlerini görmez canımız sıkılmaz. O zaman bende her halti yiyip elimi kolumu sallayarak burada dolasayim. Bide bana bunları savunmayin.biz bu foruma arkadaşlarımıza arkadaşlığıniza guvenip böyle şeyler olmaz diye geldik.
Dayı seni severimde saçmaladın ?En azından gözümüz yüzlerini görmez canımız sıkılmaz. O zaman bende her halti yiyip elimi kolumu sallayarak burada dolasayim. Bide bana bunları savunmayin.biz bu foruma arkadaşlarımıza arkadaşlığıniza guvenip böyle şeyler olmaz diye geldik.
Kendi yazdigi ile yaptigi cok farkli?Dayı seni severimde saçmaladın ?
%50 haklılık payı var ama biraz havalardan dolayı gerginKendi yazdigi ile yaptigi cok farkli?
Ne sacmalamasi arkadaşlarımız bize bunu yaparsa başkaları ne yapmaz derdimi anlatamıyorum sanırım.Len arkadas dion arkadasini en kotu gununde yalniz birakion bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Gidin siz bunlar la arkadasliginizi devam ettirin birgün sizi fena mikerlerse ne demek istediğimi anlarsınız.Kendi yazdigi ile yaptigi cok farkli?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!