sorma kanka arefe gunu geldik 1.gunu sabah cikiyoruz buna da şükürOo kral çalışıyon mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sorma kanka arefe gunu geldik 1.gunu sabah cikiyoruz buna da şükürOo kral çalışıyon mu
Bitmedi mi la daha askerliksen o değilsen o james kim **?
O zaman geri cekileyim Ben gelmeyim ADMİNLER BANA SURESIZ BAN ATAR MISINIZetnan formu etkinlik icin kullancaksan ne zik yemeye geldin hotamisin muzmin bekari
sorma kanka arefe gunu geldik 1.gunu sabah cikiyoruz buna da şükür
Pardonbank senmisin laO zaman geri cekileyim Ben gelmeyim ADMİNLER BANA SURESIZ BAN ATAR MISINIZ
Olmaz ednan biz harakiri yapcaz toplu ban istiyoruzO zaman geri cekileyim Ben gelmeyim ADMİNLER BANA SURESIZ BAN ATAR MISINIZ
Tabi Seve Seve Canım Hayırlı Bayramlar SanaO zaman geri cekileyim Ben gelmeyim ADMİNLER BANA SURESIZ BAN ATAR MISINIZ
atarsa 26 başkada yok *** ama bitmiyor günler artıkBitmedi mi la daha askerlik
BANA SURESIZ BAN ATAR MISINYANDIK
Yazık ya atmayın bi nolacak rahat durur belkiBANA SURESIZ BAN ATAR MISIN
GERI CEKILIYORUM
Kanka sıkıntı ne yaGecenin sloganı bende anlam ve önemi belirten etiket
#GRUPLAŞMALARAKARŞIYIZ
sirf formu etkinlik icin kullanip ustune bide duygu somurusu yapacaksan get out mke burda duygumu zikiyos bizO zaman geri cekileyim Ben gelmeyim ADMİNLER BANA SURESIZ BAN ATAR MISINIZ
Sen atnansan beni s......lerBANA SURESIZ BAN ATAR MISIN
GERI CEKILIYORUM
sağolasınnnÜYE KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE KALICI OLARAK BANLANMIŞTIR İYİ FORUMLAR
Atnan degildi zaten o mal hic.bir kelimeyi tam yazamaz ?ÜYE KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE KALICI OLARAK BANLANMIŞTIR İYİ FORUMLAR
Son günler geçmez ya ama sabır bsy kalmamış hayırlısıyla geçer 26 daatarsa 26 başkada yok *** ama bitmiyor günler artık
zaten etnan degilki kanka bu etnan beni gorunce gotu basi ayri oynardi bu normal yazdiÜYE KENDİ İSTEĞİ ÜZERİNE KALICI OLARAK BANLANMIŞTIR İYİ FORUMLAR
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!