Yok Atnan O Öncedende Gelmişti Bana Özelden yazmıştı 3-4 hafta Öncezaten etnan degilki kanka bu etnan beni gorunce gotu basi ayri oynardi bu normal yazdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok Atnan O Öncedende Gelmişti Bana Özelden yazmıştı 3-4 hafta Öncezaten etnan degilki kanka bu etnan beni gorunce gotu basi ayri oynardi bu normal yazdi
Bi de bodrumdayım he?Son günler geçmez ya ama sabır bsy kalmamış hayırlısıyla geçer 26 da
Kanka duruma bağlı ya kazanırsam 3-5 kuruş daha yaparız yineKralın Oğlu uyuyalımmi bekleyelim mi ne diorsen
ipneden bi kurtulamadik ?Yok Atnan O Öncedende Gelmişti Bana Özelden yazmıştı 3-4 hafta Önce
Haydar abi vur de vuralım ölde ölelimGecenin sloganı bende anlam ve önemi belirten etiket
#GRUPLAŞMALARAKARŞIYIZ
Askerlik olduktan snra yerin bir önemi kalmıyo ya ha bodrum ha kars çok ?Bi de bodrumdayım he?
Tam destekkkKanka duruma bağlı ya kazanırsam 3-5 kuruş daha yaparız yine
Estağfurullah kimseye DAYILIK taşlayacak biri değilim dostumHaydar abi vur de vuralım ölde ölelim
cikar masaya koy incelesinler hocanEstağfurullah kimseye DAYILIK taşlayacak biri değilim dostum
Haydar abi ben seni çözmem seni çözmeye adam lazım ama çok ciddiye alıyon be abi bu mecraları hayırlı bayramlar iyi forumlarEstağfurullah kimseye DAYILIK taşlayacak biri değilim dostum
kanka askeri kamp askerlikle alakası yok kamuflaj giymiyoruz şort,terlik falan 8 günde bir denize giriyoruz,1 günde açık hava sinemasında film izliyoruz?Askerlik olduktan snra yerin bir önemi kalmıyo ya ha bodrum ha kars çok ?
Bu mecraların ciddiye alınmaması gerektiği konusunda kesinlikle haklısınHaydar abi ben seni çözmem seni çözmeye adam lazım ama çok ciddiye alıyon be abi bu mecraları hayırlı bayramlar iyi forumlar
La tatil yapiyon ne güzel iste aklın varsa 6 uzat pişman olmakanka askeri kamp askerlikle alakası yok kamuflaj giymiyoruz şort,terlik falan 8 günde bir denize giriyoruz,1 günde açık hava sinemasında film izliyoruz?
kanka ama tatile rütbeliler geliyor hep astek üstü hepsi uğraşılmaz ***?La tatil yapiyon ne güzel iste aklın varsa 6 uzat pişman olma
acunu rahat bırakın keyfine göre takılsın biraz. bakın hiç ben paparadan istek atıyormuyumKanka duruma bağlı ya kazanırsam 3-5 kuruş daha yaparız yine
Kanka inanma shop ya@WustelerK şu vurgun işini nasıl beceriyorsunuz biraz taktik verirmisin ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!