ne icin aplakaç gün dayanacaksınız merak içerisndeyiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ne icin aplakaç gün dayanacaksınız merak içerisndeyiz
Hos buldum dostum Sağolkanka saplamaya devamke hosgeldin evine
Heyt be bende kadro nerde diyordum. Selam olsun yeni forum yeni arkadaşlar biz geldik esaretten kurtulduk merhabalar hepinize.yeni form yeni heycan selamun aleykum bizi bilen bilir hosbulduk
Hocam o meşhur profil resmini koy bakalım. İyi sen nasılsın? ?@Rooster nasılsın
Hoşgeldin kardeşim ?Heyt be bende kadro nerde diyordum. Selam olsun yeni forum yeni arkadaşlar biz geldik esaretten kurtulduk merhabalar hepinize.
Dayıı sende burdasınBi yemek yiyim
saplaaaa kanka hosgeldinHeyt be bende kadro nerde diyordum. Selam olsun yeni forum yeni arkadaşlar biz geldik esaretten kurtulduk merhabalar hepinize.
Kanka gifli avatar oluyormu burda. Bu arada temalar bana çok büyük geldi yazarken bisey göremiyorum gözüm kanadıHoşgeldin kardeşim ?
Ayar çekiyorum fotoya dostumHocam o meşhur profil resmini koy bakalım. İyi sen nasılsın? ?
Yarın hepsini anlatır @AdminKanka gifli avatar oluyormu burda. Bu arada temalar bana çok büyük geldi yazarken bisey göremiyorum gözüm kanadı
Eyv. Forum bizden birinin mi yenimi acildi burasiYarın hepsini anlatır @Admin
Bende ?@Rooster senden bi ricam var atnani burdan uzak tut
Hoşgeldin kardeşim girişte profil resmi koyuyorsun direk?Hayirli geceelr dostlar
Kardesim beceremedim la??Hoşgeldin kardeşim girişte profil resmi koyuyorsun direk?
pc den yaparsın kankaDosya sec diyom secmiyor??
Yapmasam kabul etmezmisiniz beni??pc den yaparsın kanka
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!