Adamm gelmiş adammm sensiz rolling olurmu beGelen gelene ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamm gelmiş adammm sensiz rolling olurmu beGelen gelene ***
aman gerekesizler gelmesin mkKanka serefsizim bende yeni geldim la toplayacakdik kanka ordaki adamları zaten diger gereksizler kalsin orda
Elleme iyi oldu?Tc onaysız adamlar cirit oynuyor orada şuan baya şaşırdım ceviğin dediği gibi devrim oldu bi an da ?
Adalet varsa şerefsizim kral. Beni süresiz banladiktan sonra bingildagin da banini açmış. Karaktere bak. Redkit açıklama yapıyor konu kitleniyor. Verecek cevabı yok. Turboya kalsın orasıTc onaysız adamlar cirit oynuyor orada şuan baya şaşırdım ceviğin dediği gibi devrim oldu bi an da ?
Adama soru soruyoruz baska yerlerden veriyor cevabi olayi degistiriyor kendi kafasina goreAdalet varsa şerefsizim kral. Beni süresiz banladiktan sonra bingildagin da banini açmış. Karaktere bak. Redkit açıklama yapıyor konu kitleniyor. Verecek cevabı yok. Turboya kalsın orası
İlginç yemin ederim seni süresiz banlamsına çok şaşırdım şimdi Temmuz neyse de Ağustos ayı dağıtımları bin lirayı geçmez toplam görürüm o zaman onları burda olduğumuzu gören biri olursa uçurur başlara zatenAdalet varsa şerefsizim kral. Beni süresiz banladiktan sonra bingildagin da banini açmış. Karaktere bak. Redkit açıklama yapıyor konu kitleniyor. Verecek cevabı yok. Turboya kalsın orası
ahhahahahAdalet varsa şerefsizim kral. Beni süresiz banladiktan sonra bingildagin da banini açmış. Karaktere bak. Redkit açıklama yapıyor konu kitleniyor. Verecek cevabı yok. Turboya kalsın orası
Bir adam gördüm sanki Hoşgeldin kardeşimS.a beyler ne oldu *** birden bire herkes kaçmış @Rooster forum mu yaptin *** ??
As babba. Adalet olmayan yerden Adaletin olduğu yere geldik ?S.a beyler ne oldu *** birden bire herkes kaçmış @Rooster forum mu yaptin *** ??
Aleyküm selam profil fotoğrafı koyalım lütfen ?S.a beyler ne oldu *** birden bire herkes kaçmış @Rooster forum mu yaptin *** ??
Bende diyordum kim buu?İFşaaa @Kalibra1975 samurai dedemiz
Profil resmine bak sabaha kadar gülBende diyordum kim buu?
Hocam bu yoldan dönen namerttirSelam arkadaşlar. Tüm forumları boşverin buraya akın?
Niye geldin laBen geldim
Samurai1 abimiz sevdiğimiz bir abimizdiNiye geldin la
Hıkkkk HıkkkkHocam bu yoldan dönen namerttir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!