Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Selamun Aleyküm Biz Geldik

Cevik42

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tc onaysız adamlar cirit oynuyor orada şuan baya şaşırdım ceviğin dediği gibi devrim oldu bi an da ?
Adalet varsa şerefsizim kral. Beni süresiz banladiktan sonra bingildagin da banini açmış. Karaktere bak. Redkit açıklama yapıyor konu kitleniyor. Verecek cevabı yok. Turboya kalsın orası

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adalet varsa şerefsizim kral. Beni süresiz banladiktan sonra bingildagin da banini açmış. Karaktere bak. Redkit açıklama yapıyor konu kitleniyor. Verecek cevabı yok. Turboya kalsın orası
Adama soru soruyoruz baska yerlerden veriyor cevabi olayi degistiriyor kendi kafasina gore

JOHN WİCK PARABELLUM

Kayıtlı Üye
İlginç yemin ederim seni süresiz banlamsına çok şaşırdım şimdi Temmuz neyse de Ağustos ayı dağıtımları bin lirayı geçmez toplam görürüm o zaman onları burda olduğumuzu gören biri olursa uçurur başlara zaten

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap