Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Moses kim kardesim ferdi benMoses gotu bu ??
hayırsız forum mk hepsininKral sen de geldin hoşgeldin. Kendi kendilerine roll açsınlar turbo da sıkı takip yapar. Onlara bu mustehak
dayi 1 gun sonra ahmedow yapcakmis ?******* bunun belasini nik degisme 30 tl dedim gene degismis
Hoşgeldin kardeşim@Rooster buranın ağası senmişsin ?
Parami geri alirim serefsizindayi 1 gun sonra ahmedow yapcakmis ?
Profil resmi plsS.a redo davet etti geldim. Normalde yeni foruma geçmeyi sevmem de bakalım belki dhaa iyi olur ??
once toplayalım bi havaya girelim farkimizi herkes anlasin sonra zevkine temizlik yaparsiniz krallarBen bişey diyim ama yanlış anlamayın öyle ha diyeni al getir buranın da malum yerden farkı kalmaz az öz iyidir
Adminsilator ne loHoşgeldin kardeşim
bu geldimi gene mkMoses kim kardesim ferdi ben
İsine bak kardeşimbu geldimi gene mk
muroooo gor gor gardasin formun aga babalarini transfer ediyorS.a redo davet etti geldim. Normalde yeni foruma geçmeyi sevmem de bakalım belki dhaa iyi olur ??
Real Madrid gibi olduk?S.a redo davet etti geldim. Normalde yeni foruma geçmeyi sevmem de bakalım belki dhaa iyi olur ??
Aynen bende kacarSevmediğim bikaç kişi gelmiş ben çıkıyorum MKE
YawwwwwS.a redo davet etti geldim. Normalde yeni foruma geçmeyi sevmem de bakalım belki dhaa iyi olur ??
Aleyküm selamS.a redo davet etti geldim. Normalde yeni foruma geçmeyi sevmem de bakalım belki dhaa iyi olur ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!