Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde diyoz heralde milyoner oldu ?Ben baya oldu buraya katilali ya horozum sağolsun davet ettiydi. Bugün de öbür yanda olaylar olmuş hep kaçırdık ?
Atma boşver. Curionun yalamacısı olmuştur o da.Okuyun beyler bu götü biz adam ettik başımıza adam kesildi
Aynen öylebeyler diger tarafta dagıtım olursa katılın qmk o kadar dagıtım yaptık hakkınız dırr
Ben net adamım sikimde olmaz ki. Yalama olduysa bizde yalatırızAtma boşver. Curionun yalamacısı olmuştur o da.
Babacan sen kimsin ses verbeyler diger tarafta dagıtım olursa katılın qmk o kadar dagıtım yaptık hakkınız dırr
gazibaba27 kardeşBabacan sen kimsin ses ver
Hahahahha yok be kanka tatildeydim bugün geldim daha eve ?Bizde diyoz heralde milyoner oldu ?
Verirsen alirizz toprammm aleyküm selamBuraya da qeldik bakalım burda slm aliniyomu
???Okuyun beyler bu götü biz adam ettik başımıza adam kesildi
Böyle açık sözlülük ilk defa görüyorum ??Okuyun beyler bu götü biz adam ettik başımıza adam kesildi
*********** den degilsin o zaman sengazibaba27 kardeş
Atlara fısıldayan adam*********** den degilsin o zaman sen
babayarroo*********** den degilsin o zaman sen
Bir an tanimayacakdim haa tüh bana?babayarroo
ferdi senisin laaOooo herkes toplanmış dila22 ben kurtulmak istedim artik kiz misin sorusundan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!