Yok dayi yarin 5 te gtcem ise sabah 5i6yi bulur benim yatmamYat babam yat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok dayi yarin 5 te gtcem ise sabah 5i6yi bulur benim yatmamYat babam yat
Beni bi salsalar yatacamYok dayi yarin 5 te gtcem ise sabah 5i6yi bulur benim yatmam
Papara birakiyorum
25 lira birak gitBeni bi salsalar yatacam
Miktirgit25 lira birak git
Butik acma kardes instagramdan satis yapUfak capli bi butigi kaca acariz abiler kardesler ciddi soruyorum
Kufurbaz dayiMiktirgit
Payfix birakiyorum kankaUfak capli bi butigi kaca acariz abiler kardesler ciddi soruyorum
Iste oyle bise dusunuyrm kanka yapabilirim dmiButik acma kardes instagramdan satis yap
Yaparsin kanka niye yapamayasinIste oyle bise dusunuyrm kanka yapabilirim dmi
Peki kanka kac lira lazim hani takipci felan satin alsak reklam yapsalarYaparsin kanka niye yapamayasin
Takipci satin alma isi sakat is instagram seni banlayabilir ben reklam isini hallederim kanka cok takipcili bi hesap var arkadastaPeki kanka kac lira lazim hani takipci felan satin alsak reklam yapsalar
Takipci satin alma isi sakat is instagram seni banlayabilir ben reklam isini hallederim kanka cok takipcili bi hesap var arkadasta
Bomba gibi gircez yakında bazı planlarım var onları hallediyorum fazla ilgilenemiyorum. Herkes izlesin ozaman@Admin gececi arkadaslari sulama calismasi varmi @kadircan4747 dayimizda bile para yok
Ucuz yollu kanka adamin 10 milyon izlenen videosu var komik videolar paylasiyor 500 aylik reklam yapiyor her haftasonu 2 gun 4 hafta benim arkadasin biri tshirt satiyor orda reklam veriyorTamamda kanka arkadasta beles vermicek sonucta maliyet ne olcak
Izliyoruz admin bol sansBomba gibi gircez yakında bazı planlarım var onları hallediyorum fazla ilgilenemiyorum. Herkes izlesin ozaman
Aylik 500mu anlamadim tamUcuz yollu kanka adamin 10 milyon izlenen videosu var komik videolar paylasiyor 500 aylik reklam yapiyor her haftasonu 2 gun 4 hafta benim arkadasin biri tshirt satiyor orda reklam veriyor
Evet kral adama soylerim yazarsin ilk sen sayfani flan kur ne satacagina karar verAylik 500mu anlamadim tam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!