pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Bomba gibi gircez yakında bazı planlarım var onları hallediyorum fazla ilgilenemiyorum. Herkes izlesin ozaman
Çekiliş muhabbeti yattı mı aklına?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bomba gibi gircez yakında bazı planlarım var onları hallediyorum fazla ilgilenemiyorum. Herkes izlesin ozaman
Tamam kanka sen aklimdasin doncem ben sana ben daha cok bayan uzerine hani hanim yapcak bu isi ben degilEvet kral adama soylerim yazarsin ilk sen sayfani flan kur ne satacagina karar ver
Adminim arada bizi de oyuna al be hep ızle izle sıkılıyo insan?Bomba gibi gircez yakında bazı planlarım var onları hallediyorum fazla ilgilenemiyorum. Herkes izlesin ozaman
Adminim arada bizi de oyuna al be hep ızle izle sıkılıyo insan?
Butik flan acma kral dukkan olayi bitti bu isler artik hep instagramdaTamam kanka sen aklimdasin doncem ben sana ben daha cok bayan uzerine hani hanim yapcak bu isi ben degil
Aynen kanka farkindaym bende du bakalim insallah yaparzda bulurz yolumuzu sana mutlaka doncem saolButik flan acma kral dukkan olayi bitti bu isler artik hep instagramda
Hayirlisi olsun guzel isim secmek onemli bu islerde ve tabiki guven karsi tarafa guven verecen dolandirici olarak gormeyecekAynen kanka farkindaym bende du bakalim insallah yaparzda bulurz yolumuzu sana mutlaka doncem saol
La 1 tl atsana harbi?1 kuruş yatırılan site varsa papara ver atayım.
1 tl be abiiiLa 1 tl atsana harbi?
La 1 tl atsana harbi?
Kanka sen bana dmden yazsanaHayirlisi olsun guzel isim secmek onemli bu islerde ve tabiki guven karsi tarafa guven verecen dolandirici olarak gormeyecek
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!