ah ah olsa salardım sabah 25 i 75 yaptım bi 100 yapıp çekemedim geri gitti hepsiLa ciddi bi 50 sal kumar oynıım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ah ah olsa salardım sabah 25 i 75 yaptım bi 100 yapıp çekemedim geri gitti hepsiLa ciddi bi 50 sal kumar oynıım?
Para yatıran yarakyicek?Yakında bende sitekuacam yarakbet ???
tefocanbet4747 yap gözede kulagada güzel hitap ediyorYakında bende sitekuacam yarakbet ???
o zaman nonoşlar hep senin siteyi bulurPara yatıran yarakyicek?
3 yeni siteye üye olduk birinden frebet çıksada çekim yapsak bariLa ciddi bi 50 sal kumar oynıım?
Patlar hepsi işallah ?3 yeni siteye üye olduk birinden frebet çıksada çekim yapsak bari
şaka maka bi 50 salsana roll yapalımPatlar hepsi işallah ?
hayırdır modaratör lükten yine altına dönmüşsün para çok sanırımPatlar hepsi işallah ?
Eger 50 tl salmassan valla azrail evde olduğu zaman acip sms atacam sana watsap taciz edecem????3 yeni siteye üye olduk birinden frebet çıksada çekim yapsak bari
Metommm aşkım gülüm die yazacam????Eger 50 tl salmassan valla azrail evde olduğu zaman acip sms atacam sana watsap taciz edecem????
telefon bildirimlerin hepsi sessizde oluyor evdeEger 50 tl salmassan valla azrail evde olduğu zaman acip sms atacam sana watsap taciz edecem????
İşte buna azrail korkusu denio ?????telefon bildirimlerin hepsi sessizde oluyor evde
Kılıbık????telefon bildirimlerin hepsi sessizde oluyor evde
korkudan degil huzursuzluk oolmaısnİşte buna azrail korkusu denio ?????
4 saat önce site acilmamisti daha nerden öğrenip çevirdin bonusuBeyler üye olmayın ben çekim vereli4saat oldu ödeme gelmedi
Olum bi söz vardır karıdan korkmayan allahtan korkmaz die İnan herkes korkar?korkudan degil huzursuzluk oolmaısn
Kullanıcı adın neBeyler bağlanan varsa banada ekletsin ya ?
yaz sıra gelirse bakarızBeyler bağlanan varsa banada ekletsin ya ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!