Beni tanimayan 3. 5 cakal bana sallamis hepsini not ettim benden kurus alamicaklar daha beni tanimiyolar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
su durumda para isteyeninde *** ben, ahlak kalmayan insanlarda varmis.Beni tanimayan 3. 5 cakal bana sallamis hepsini not ettim benden kurus alamicaklar daha beni tanimiyolar
Dayı gerek yok boşversene onlarıBeni tanimayan 3. 5 cakal bana sallamis hepsini not ettim benden kurus alamicaklar daha beni tanimiyolar
Boswer boş teneke beyinli insan çokBeni tanimayan 3. 5 cakal bana sallamis hepsini not ettim benden kurus alamicaklar daha beni tanimiyolar
Adas az sonra tekrar hastaneye gidecem grs isallahDayıya yanlış baa yanlış dağıtırım MKE
Ole deme lasu durumda para isteyeninde *** ben, ahlak kalmayan insanlarda varmis.
Dikkat et kendine Allah'a emanet ol dayıAdas az sonra tekrar hastaneye gidecem grs isallah
Lenn@kadircan4747 dayi hastamiz nasil oldu .ben palantis
Iyi coj sukurAquman sende geliyon kufur ediyorsun gidiyon kufur ediyosun bosver sovme bu kadar
abiye selamlarimi ilet dayi sifalar diliyoruz, duacisiyiz. allah darda olanlara bereket, hasta olanlara sifa, derdi olanlara deva nasip etsin.. ??Ole deme la
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!