Ben ilk yarı alır dedim maç geneli pek oynamam3lük yedi ibine hemen 2.30 oldu mke
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben ilk yarı alır dedim maç geneli pek oynamam3lük yedi ibine hemen 2.30 oldu mke
Dep sıçtıBen ilk yarı alır dedim maç geneli pek oynamam
100 yapta 27 sal. Ziyaretin kısası makbuldur36-34 wonnnn
Cimri dayı salsin100 yapta 27 sal. Ziyaretin kısası makbuldur
100 olursa @kedicik 27 gel pisi pisi100 yapta 27 sal. Ziyaretin kısası makbuldur
Çok şükür ekmeğimizdeyiz. Kimseye ihtiyaç yok o atsa bile geri yollarım onaCimri dayı salsin
Heee atarsın sen ama başınıKeşke dün 54 olduğunda çekip 27 kediye atsaydim kafa şimdi düşünüyor
Allah muhtaç etmesinÇok şükür ekmeğimizdeyiz. Kimseye ihtiyaç yok o atsa bile geri yollarım ona
Kustum bunun üstüne baş ta olsa atarmiyim acepHeee atarsın sen ama başını
O kadar cukka aldın benden hainKustum bunun üstüne baş ta olsa atarmiyim acep
SağolAllah muhtaç etmesin
O kadar cukka aldın benden hain
Nerde o günlerO kadar dediğin 2-3 anca vardı looo arada bende sana attım ya IBAN dan falan
Slottan çark cevriminden 10 euro çıktı. Ama bakiyeye yansimadi gelirse bukezde sana 30 tl sözü vereyim 20 euro da 2 arkadaş a söz vermiştim. Bukez ödül sende. Tabi 10 euro gelirse.Nerde o günler
Hani banaSlottan çark cevriminden 10 euro çıktı. Ama bakiyeye yansimadi gelirse bukezde sana 30 tl sözü vereyim 20 euro da 2 arkadaş a söz vermiştim. Bukez ödül sende. Tabi 10 euro gelirse.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!