Haberi yoksa konuyu kapattitir tanımadığı adamlara cukkayi vermezBUNUN CESARETLE ALAKASI YOK HABERSIZ PAYLAŞILIYOR BEYLER ADAMA YÜRÜMEYİN HEMEN
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haberi yoksa konuyu kapattitir tanımadığı adamlara cukkayi vermezBUNUN CESARETLE ALAKASI YOK HABERSIZ PAYLAŞILIYOR BEYLER ADAMA YÜRÜMEYİN HEMEN
Orasını da bılemem artıkHaberi yoksa konuyu kapattitir tanımadığı adamlara cukkayi vermez
K. Bakma Kanka aklıma gelmediHaberi yoksa konuyu kapattitir tanımadığı adamlara cukkayi vermez
gel buraK. Bakma Kanka aklıma gelmedi
Geldim dayı ?gel bura
hayirdir metoHaberi yoksa konuyu kapattitir tanımadığı adamlara cukkayi vermez
ozel atGeldim dayı ?
ozeli acmayi bilmomGeldim dayı ?
Hayır hayır adamın parayla tweeter etkinliği dağıtım yapılıyor adamın haberi bile yok. Allahtan tanıdık 3 kişiye çıktıhayirdir meto
meto forumun reklami yapilmasin miHayır hayır adamın parayla tweeter etkinliği dağıtım yapılıyor adamın haberi bile yok. Allahtan tanıdık 3 kişiye çıktı
Belamizi sıktınKanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla
Admini ve forumu severim arada bize sponsor da oluyor ama yapılan yanlış. Admin 250 cebinden verip tweterda dağıtım konusu açıp reklamını yapabilir.meto forumun reklami yapilmasin mi
Doğruya doğru konuşayım Forumun reklamindan banane bizene dayı. Babamın forumu mumeto forumun reklami yapilmasin mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!