Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gider çevirirler şimdiFenerbahçe bir periyotta 3 sayı atarak dünya rekoru kırdı konuyla ilgili düşünceleriniz nedir
Ekli dosyayı görüntüle 7939
Heyt be nerde o 1 2 seneye kadar ki fenerbahçeFenerbahçe bir periyotta 3 sayı atarak dünya rekoru kırdı konuyla ilgili düşünceleriniz nedir
rezillik ** ne olsunki başka koskoca şampiyon takımFenerbahçe bir periyotta 3 sayı atarak dünya rekoru kırdı konuyla ilgili düşünceleriniz nedir
Milano çok iyi bu sene de 3 sayi atmak da nedir be kardesimFener baskete sallayanlar kendi basket takımından 1 tane basketçi tanımıyodur **
Aslinda atan var ben hic sayi atmiyan gordum ama amatörde bunlar prof nasil tek el sayisi ile bitiyo bu ligdeAbi 3 sayıya şaşırmayanlar var yani adamlar ortalama 20-25 ataktan 1 tane atabilmis yuh mk burdan 5 kişi çıksak 6-7 sayı atarız
Sikeden baska birşey değilAslinda atan var ben hic sayi atmiyan gordum ama amatörde bunlar prof nasil tek el sayisi ile bitiyo bu ligde
Kanka adamlar daha çok ciddiye alıyo maçı fener bitmiş **Milano çok iyi bu sene de 3 sayi atmak da nedir be kardesim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!