Kesin odermiOur distribution day has been changed to October 15 as our users requested
invite your friends to collect more Hana by then
15 ekime attılar tarihi hayırlı olsun ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesin odermiOur distribution day has been changed to October 15 as our users requested
invite your friends to collect more Hana by then
15 ekime attılar tarihi hayırlı olsun ?
Valla inşallah öderyaptım bekliyorum işte 1 saat olaydı iyiydi de bilmiyorum simdilikKesin odermi
Ne köyüEydo köyler yakinmi ???
Dayı ile laNe köyü
Dayı hangi köy lu bilmiyorum kiDayı ile la
Bi 9 daha az kaldı dayan?9 saattir ödemem yapılmıyor. Ne diye böyle sitelere sponsor olunuyor
Way sıcam5 gün sonraya ertelediler %90 scam
Adminler ne diyor9 saattir ödemem yapılmıyor. Ne diye böyle sitelere sponsor olunuyor
Kısa süre?Adminler ne diyor
9 saat olmuş kısasi mi kalmış dayı MK ?Kısa süre?
Bidaha siteye uğrama diye yapıyorlar 3-5 çekenleri sevmezler gerçi ana parada yüksekti garip9 saattir ödemem yapılmıyor. Ne diye böyle sitelere sponsor olunuyor
@Cevik42 kısmetsizBidaha siteye uğrama diye yapıyorlar 3-5 çekenleri sevmezler gerçi ana parada yüksekti garip
200 um gelmedi jaguar mı gonderecek@Cevik42 kısmetsiz
Canım sıkkın uzak dur200 um gelmedi jaguar mı gonderecek
1. Si ödeme mi aldık 2. Si yaptığın reff de olmadı zaten hala 0 gözüküyor ??200 um gelmedi jaguar mı gonderecek
Bu kadar bakiyeyi de toplama ihtiyacı duyuyorsa kapasin gitsin ne işi var bu sektör deAralarında cukka topluyolar az kaldı tamamlamaya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!