Nasıl tefo sun sen bi mike yaramıon?Bulan sevinsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl tefo sun sen bi mike yaramıon?Bulan sevinsin.
He ya dayı dan sağlam referans mı var .17.30 kadar jaguar yollamazsa ben yollayacam dedi. Söz verdi @kadircan4747 dayı onun sözü senettir. ?Referans Dayikooo mu wayy MKE
Nasıl tefo sun sen bi mike yaramıon?
Sktr döt?He ya dayı dan sağlam referans mı var .17.30 kadar jaguar yollamazsa ben yollayacam dedi. Söz verdi @kadircan4747 dayı onun sözü senettir. ?
Evet sözünde durur ....He ya dayı dan sağlam referans mı var .17.30 kadar jaguar yollamazsa ben yollayacam dedi. Söz verdi @kadircan4747 dayı onun sözü senettir. ?
Nahhhhhhhh?Evet sözünde durur ....
Le le ayp aypSktr döt?
Ayp ayp ayp fi tiziii??Le le ayp ayp
Bazen sözün de durur....Nahhhhhhhh?
Nahhhhhhhhh?Bazen sözün de durur....
Hec sözünde durmayı inbe...Nahhhhhhhhh?
Bunuda nahlarsannnn...Hec sözünde durmayı inbe...
Hahhh şimdi oldu??Hec sözünde durmayı inbe...
İhh sonunda çözdüm builmacayiHahhh şimdi oldu??
Tmm sen yabancı değilsin 100 yolla 100 senin olsunAyp ayp ayp fi tiziii??
Eydo köyler yakinmi ???Tmm sen yabancı değilsin 100 yolla 100 senin olsun
Admin dediyse çözer...9 saat oldu ????
Our distribution day has been changed to October 15 as our users requestedMerhaba arkadaşlar. 1 saat sonra son bulucak ödüller dagitilicam tek yapmanız gereken telegram sahibi olmak bot üzerinden istenilenleri yapıp 2 reff bulmaz verilen ödül hemen hemen 1300 TL ye eşit şuan da borsada listeli benim linkinden üye olan 2 arkadaşa ödeme geldiği taktirde 100 er TL ben atacağım kimse bişey kaybetmez scam olması ile ilgili bir haber yok linki aşağı bırakıyorum linkten giriş yapıp da yaoamayan olursa yardımcı olurum sadece 2 reff yeterli herkese
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!