Yav istemesen extrabet cashwin 5 kere arayıp 10 kere wpden yazardı. Onlar bile yazmiyi aramiyi mke. Hasret kaldım ibinelereEskiden yazan çok oldu genelinden çekim yapıp sitelere ugramadim bidaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yav istemesen extrabet cashwin 5 kere arayıp 10 kere wpden yazardı. Onlar bile yazmiyi aramiyi mke. Hasret kaldım ibinelereEskiden yazan çok oldu genelinden çekim yapıp sitelere ugramadim bidaha
Exrabet bana 50 kere yazdı 2 kere eklediler bi çekim yapamadım mk. 3 cü kez eklicem demişti bi temsilci beni kandirdi eklemedi kaşar karıYav istemesen extrabet cashwin 5 kere arayıp 10 kere wpden yazardı. Onlar bile yazmiyi aramiyi mke. Hasret kaldım ibinelere
Durduk yere sinirlerim gerildi yineDün maksibete 47 attım 57 oldu 7 yi bi maça oynadım yattı 50 çektim geri 25 er yatirdim kaybettim
Kış berlin kış yine geldin mi başımın belasıDurduk yere sinirlerim gerildi yine
O da anlamış senin loser olduğunu. 2 kere eklemişiz çekememiş 3.ye eklesek sanki çekebilcek mke demişlerdirExrabet bana 50 kere yazdı 2 kere eklediler bi çekim yapamadım mk. 3 cü kez eklicem demişti bi temsilci beni kandirdi eklemedi kaşar karı
ÇEŞMEDE SULAR AKMAZG.metinden afrikaya hayrat çeşme. Vay mke
Bol sansOlesine oynadim
Aynen Çeşme kurur mkÇEŞMEDE SULAR AKMAZ
OROSP. COCUKLARI YAW YILLAR GECTİ HAALA FENERBAHÇE ile dalga geçilmeyeceğini öğrenemediler
80 dk 10 kişi oynadık bilip bilmeden konusmaBende fener kazandı sandım MK puan farkı o kadar açıkken Trabzon'u kendi evinde yenemiyorsa bıraksın bu işi
TS maça asilmamistir nasılsa şampiyon olacaz demislerdir80 dk 10 kişi oynadık bilip bilmeden konusma
Ts şimdi yrrragi yedi. Sen yorum yapmicaktın bea. Burdan verirler simdi şampiyonluğuTS maça asilmamistir nasılsa şampiyon olacaz demislerdir
Yok artık o kadarda degilTs şimdi yrrragi yedi. Sen yorum yapmicaktın bea. Burdan verirler simdi şampiyonluğu
Ne çabuk yattık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!