R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya güldürme beni bi bok olmaz kanka bırakın şu futbol gibi zekasız estetiksiz oyunu basketbol tenis voleybol varkenAlman ekolü kardeşimmmmm. Türkiye artık alman disiplinine alışacak
Adaş haklısında ülkenin voleyboldan basketboldan tenisten haberi var mı ki mke ? türkiyeyi temsil eden isme baksana mke marsel ilhan ilk turda elenen adam sürekli ? voleybol neyse iyi bak onuda sadece 3.oluyoruz ya da 4. Bu ülkenin tek gurur kaynağı olacak şey futbol takımıdır ama o da çöpYa güldürme beni bi bok olmaz kanka bırakın şu futbol gibi zekasız estetiksiz oyunu basketbol tenis voleybol varken
Basketbolda euroligi turkish Airlines sponsor oldugunda sevinmiştim gene hakeden değer verilmedi basketbol alanında cok gelisebilirizAdaş haklısında ülkenin voleyboldan basketboldan tenisten haberi var mı ki mke ? türkiyeyi temsil eden isme baksana mke marsel ilhan ilk turda elenen adam sürekli ? voleybol neyse iyi bak onuda sadece 3.oluyoruz ya da 4. Bu ülkenin tek gurur kaynağı olacak şey futbol takımıdır ama o da çöp
Bi efes bi fener zaten adaş türkiyede. Basketbol da çöpBasketbolda euroligi turkish Airlines sponsor oldugunda sevinmiştim gene hakeden değer verilmedi basketbol alanında cok gelisebiliriz
Kanka zoruma gidiyo adamlar milyonlar kazanıyor kaçırdıkları gollere penaltılara bak hiçbiri haketmiyoMal mal şeylere para harcıyorlar alt yapı falan full çöp suan turkiye de değer veren yok
Tff başkanı olsam ben. Öyle bir kurallar getiririm ki adaş... yabanci oyuncu serbest full. Limitler serbest. Şike serbest. Şampiyonlukları kafama göre değişirim. Yabancı hakem getiririm. Kadın hakemlere maç yönetirim. Var bi hayalimiz ???Kanka zoruma gidiyo adamlar milyonlar kazanıyor kaçırdıkları gollere penaltılara bak hiçbiri haketmiyo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!