Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler T.D Stefan Kuntz'dan Açıklamalar

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hakıkaten burada kimyanın tutacagını sananlar mı var ben inanmıyorum komple 1 ekol getirmeleri lazım almanya dısıplini zannetmıyorum o kadar kasılacagını bu uzun bi süreç sabır yok bunu beklıcek biz de kımse de

mutu55

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
4 maçın sonunda paket olacak, haberi yok.

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Alman ekolü kardeşimmmmm. Türkiye artık alman disiplinine alışacak

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya güldürme beni bi bok olmaz kanka bırakın şu futbol gibi zekasız estetiksiz oyunu basketbol tenis voleybol varken
Adaş haklısında ülkenin voleyboldan basketboldan tenisten haberi var mı ki mke ? türkiyeyi temsil eden isme baksana mke marsel ilhan ilk turda elenen adam sürekli ? voleybol neyse iyi bak onuda sadece 3.oluyoruz ya da 4. Bu ülkenin tek gurur kaynağı olacak şey futbol takımıdır ama o da çöp

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Geçen Galatasarayın golünü izledim adam iki kişiyi yıkıp geçiyor rugby oyniyo sanki hakem diye 4 kişi koymuşlar hiçbiri sesini çıkarmıyor daha kötüsü o golün temiz olduğunu söyleyenler var

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adaş haklısında ülkenin voleyboldan basketboldan tenisten haberi var mı ki mke ? türkiyeyi temsil eden isme baksana mke marsel ilhan ilk turda elenen adam sürekli ? voleybol neyse iyi bak onuda sadece 3.oluyoruz ya da 4. Bu ülkenin tek gurur kaynağı olacak şey futbol takımıdır ama o da çöp
Basketbolda euroligi turkish Airlines sponsor oldugunda sevinmiştim gene hakeden değer verilmedi basketbol alanında cok gelisebiliriz

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mal mal şeylere para harcıyorlar alt yapı falan full çöp suan turkiye de değer veren yok

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kanka zoruma gidiyo adamlar milyonlar kazanıyor kaçırdıkları gollere penaltılara bak hiçbiri haketmiyo
Tff başkanı olsam ben. Öyle bir kurallar getiririm ki adaş... yabanci oyuncu serbest full. Limitler serbest. Şike serbest. Şampiyonlukları kafama göre değişirim. Yabancı hakem getiririm. Kadın hakemlere maç yönetirim. Var bi hayalimiz ???

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap