t3rsoo
Kayıtlı Üye
Dostum para hesaba düşmedi o yüzden bende bekliyorum. Para hesaba gelsin çekilişi sen yap dm yazcam ben sana hesaba gelinceKanka sen mi çekersin ben mi çekiyim napalim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum para hesaba düşmedi o yüzden bende bekliyorum. Para hesaba gelsin çekilişi sen yap dm yazcam ben sana hesaba gelinceKanka sen mi çekersin ben mi çekiyim napalim
Bursa maçında elektrikler kesilmiştiDostum para hesaba düşmedi o yüzden bende bekliyorum. Para hesaba gelsin çekilişi sen yap dm yazcam ben sana hesaba gelince
Tamam dostumDostum para hesaba düşmedi o yüzden bende bekliyorum. Para hesaba gelsin çekilişi sen yap dm yazcam ben sana hesaba gelince
Sen öyle zannet Yarın ilk isim kredimin tamamini kapatmak olcak dermişimAhahaha bende öyle tahmin ediyorum en kötü kayıp bonusunu salladı işte Allah yüzüne baktı bütün şansını az TL ile değerlendirdi arkadaş ?
Ya ***Çekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
İnşallah kardeşşm benim gerçekten çok isterim inan ki çok isterimSen öyle zannet Yarın ilk isim kredimin tamamini kapatmak olcak dermişim
670 tl kupon kazancıSen öyle zannet Yarın ilk isim kredimin tamamini kapatmak olcak dermişim
Kesin şike var hep tanıdık ???
Hangi macMaç devam ediyor BILGINIZE
Valla lan 2005 te askerde bıraktımbende 166 yıldır
devretcem kanka ben bi arkadaşa sözüm var@Vortex ortağız demi öyle demiştin sen daha demin ???
liste ful tanıdık a m kKesin şike var hep tanıdık ???
Kurt kapani mk
Ahahaha makara yapıyorum beya Allah'a şükür var bende birşeyler ?devretcem kanka ben bi arkadaşa sözüm var
Oda dogru ?????liste ful tanıdık a m k
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!